Eri asioiden ihannointi on hyvä asia, kunhan muistaa pitää järjen päässä. Sheyla niminen nainen ihannoi jättisuuria rintoja, vaikka hän meinasi muutama vuosi sitten kuolla implanteista aiheutuneen infektion vuoksi.

Rintaleikkauksen jälkeen nainen oli sitä mieltä, että hänen elämänsä oli ohitse. Sheyla ei käynyt ulkona ja makasi vain kotonaan, kunnes eräänä päivänä hän päätti ottaa vielä suuremmat implantit. Nyt naisen itsetunto on hyvä vain siksi, että hänellä on suuret rinnat.

Surullisen videon päättää tämä lause: ”Without my breasts, im nobody.”

 

Kouluissa tappeluita esiintyy silloin tällöin, kun pojat ottavat mittaa siitä kumpi on luokan kovin jätkä. Tällä kertaa tappelu johtui varastamisesta.

Sinipaitainen poika oli mennyt tutkimaan punapaitaisen pojan reppua välitunnilla ja varastanut sieltä itselleen limun. Kuvaaja kertoo, että sinipaitainen poika oli tämän jälkeen vain nauranut punapaitaiselle pojalle päin naamaa. Tämän jälkeen naurun kohteena ollut poika suuttui ja huitaisi tuolilla varasta naamaan.

Huom! Emme pidä videon sisältöä mitenkään hauskana tai viihteellisenä!

Valokuvaaminen vaatii paljon kärsivällisyyttä, jonka aikana kuvaajan hermoja koetellaan. Usein hauskimmat kuvat syntyvät kuitenkin vahingossa, jolloin asialla ei tarvitse olla edes ammattikuvaaja.

Toivomme tämän piristävän iltaasi, mikäli olet löhöät kotona omalla sohvallasi. Toisaalta voithan nauraa näille myös yhdessä kavereidesi kanssa:

1. Kissa jätti jälkeensä sateenkaaren.

2. Bussissa istunut mies ei varmasti tajunnut mikä oli niin hauskaa.

3.  ”Sinä olet mulk*u.

4. Suu auki, täältä pesee!

5. Upouudet viikset.

6. Mikäs sieltä haarovälistä roikkuu?

7. Toivottavasti nainen ei lyönyt itseään nenään.

8. Varjot päättivät alkaa hauskoiksi.

9. Oli varmasti maukas uni! 

10. Tämä lohi hyppäsi väärään osoitteeseen! 

11. Onko kyseessä koiran kieli vaiko tytön huulet?

12. Keppi eksyi väärään paikkaan! 

13. Starbucksin uusi nimi.

14. Nainen on sekunnin päästä märkä.

15. Maharumpu.

16. Ja lopuksi ihanien kissojen häntä muodostaa sydämen! 

Lähde: Imgur

Musiikin kuunteleminen ja sen tahdissa tanssiminen on joidenkin eläinten mielestä mukavaa. Videolla näet koiran, joka yöklubilla päihittäisi ainakin osan tanssilattian tähtösistä.

Game of Thrones on yhdysvaltalainen fantasiatelevisiosarja. Televisiosarja oli jo tuotannon alkuvaiheista erittäin odotettu ja sen vastaanottivat niin fanit kuin kriitikotkin erittäin hyvin. Sarja on saanut myös monia palkintoja ja ehdokkuuksia, muun muassa yhden Golden Globen sekä kaksi Emmy-palkintoa.

Nyt näet Game of Thrones -fanien rakentaman linnan, joka herää eloon. Upean teoksen rakentamiseen kului hieman yli 3 kuukautta.