Nancy Millars sai kokea äidin pahimman painajaisen, kun hänen poikansa David Rodebaugh menehtyi. Surullinen tarina saa kuitenkin hieman onnellisemman lopun, sillä tulipalossa ollut palomies sai Nancyn pojan kasvot leikkauksen avulla.

Leikkaus oli työläs, sillä koko kasvot siirrettiin Pat Hardisonille. Tällä videolla pääsemme näkemään koskettavan hetken, kun Nancy ja Pat kohtaavat ensimmäistä kertaa.

 

Rakkaamme tekevät häistä ikimuistoiset ja tunnelmalliset. Siispä on vain luonnollista, että ihmisen karvaiset parhaat ystävät myös osallistuvat häihin. Tässä siis yksinkertaisesti kuvia koirista häissä. Parhautta!

A photo posted by Jo Bee (@shootweddings) on

A photo posted by Riley McLovin (@riley_mclovin) on

A photo posted by M o x i e (@moxthevizsla) on

A photo posted by Jackie Ross (@jackieross0606) on

A photo posted by Marlow ? (@chowmarlow) on

A photo posted by Erika Tkac (@erika.tkac) on

Lähde: Buzzfeed

Polttarien aikana sulhaselle keksitään kaikenlaista tekemistä ja yleensä mukaan kuuluu myös hieman rajumpi huumori.

Luke luuli hyppäävänsä benjihyppyä ja pilaan oltiinkin panostettu kunnolla. ”Toby” toimi benjihyppyohjaajana ja antoi kaverilleen ohjeita, joka ei selvästikään tunnistanut ystäväänsä. Lopulta mies kaatuu rauhallisesti eteenpäin ja saa varmasti kokea elämänsä yllätyksen.

Aviomies oli kuullut, kuinka nainen unelmoi usein uudesta autosta, johon hänellä ei kuitenkaan ollut varaa. Mies päätti tämän seurauksena alkaa säästämään rahaa uutta ajoneuvoa varten. Videolla näemme hienon tilanteen, jossa mies paljastaa vaimolleen ostamansa yllätyslahjan.

Nainen purkahtaa itkuun nähdessään tuliterän auton, joka odottaa parkkipaikalla uutta omistajaansa.

Moniquey-niminen Reddit-käyttäjä latasi nettiin lyhyen videopätkän, joka sai ihmiset hämilleen. Naisen hiukset vaihtavat väriään, koska Moniquey on värjännyt ne taitavasti.

Eikö olisi ihana herätä aamulla ja valita hiusten väri fiiliksen mukaan?!

Katso video alapuolelta: