Äidit suojelevat jälkikasvuaan viimeiseen tippaan asti. Sama asia koskee myös eläimiä, lajiin katsomatta. Mielestämme on liikuttavaa nähdä suloisia videoita, joissa pienet ja avuttomat poikaset luottavat täysin emonsa ohjeisiin.

Tällä kertaa ankkaemo päätti ottaa melkoisen riskin, kun se johdatti poikueensa ihmisten talon lävitse. Ankanpoikaset eivät näyttäneet olevaan tilanteesta moksiskaan ja ne eivät luultavasti edes tienneet, missä oikein ovat.

On hienoa, että nainen ei mennyt häiritsemään rauhassa taapertavia lintuja, vaan kuvasi taka-alalta rauhallisesti koko tilanteen videonauhalle.

Aivan aluksi, emme voi käsittää, kuka voi vangita eläimiä kahdeksi vuodeksi pimeään koppiin. Eläimet kuuluvat luontoon, eivätkä ihmisten esiteltäviksi. On surullista, että vielä tänäkin päivänä joudumme todistamaan tällaista näkyä, jossa elävän olennon oikeudet on riistetty raakamaisesti.

Kotap on aivan tavallinen oranki, vaikka sen elämä on ollut huomattavasti rankempi kuin muilla lajitovereilla. Eläin oli viettänyt kaksi vuotta pimeässä laatikossa. Onneksi anonyymi vinkki antoi pelastajille mahdollisuuden auttaa hädässä ollutta eläintä.

Voit katsoa alla olevasta videosta, kun eläin päästetään pois vankilastaan, minne se ei koskaan alunperin kuulunutkaan. Tässä tapauksessa rikoksen tekijälle voisi soveltaa samaa rangaistusmenetelmää…

Eläinten jalostus on aikojen saatossa edennyt niin pitkälle, että muun muassa lehmät ja sonnit eivät näytä lainkaan enää eläimiltä vaan pidemminkin kehonrakentajilta. Tämä tilanne ei ole todellakaan optimaalinen eläimelle, jonka lihasmassan kuuluisi olla puolet pienempi. Jopa yksinkertaiset ja luonnolliset tehtävät, kuten käveleminen ja synnyttäminen muuttuvat vaikeaksi.

“Belgiansiniseksi” kutsuttu karjarotu on jalostettu pelottavan pitkälle. Lehmät eivät pysty itse edes synnyttämään vasikkojaan, sillä niiden peppulihakset ovat liian suuret. Tämän seurauksena karjankasvattajat joutuvat usein turvautumaan keisarileikkaukseen.

Moni meistä pitää lihasta ja sen mausta, mutta silloin tällöin tulee mietittyä sitä, kuinka hirvittävän kärsimyksen eläimet joutuvat kokemaan, jotta me saisimme hyvää ruokaa…

Asuntovaunulla matkatessa, saattaa varsinkin Australiassa törmätä kummallisiin tilanteisiin. Tällä kertaa sattunut tilanne oli aluksi erikoinen, mutta koko asialle löytyi lopulta luonnollinen selitys.

Perhe alkoi ihmetellä, kun heidän asuntovaunun ympärille alkoi kerääntyä kenguruita. Aluksi he eivät tienneet, mistä on kyse ja tilanne saattoi tuntua jopa hieman pelottavalta. Eläinten erikoiselle käytökselle löytyi kuitenkin erittäin yksinkertainen syy, sillä ne olivat vain nälkäisiä. Kokemus oli varmasti koko perheelle ainutlaatuinen, sillä villit eläimet harvoin uskaltautuvat näin lähelle ihmisiä.

Kissat ja koirat eivät tunnetusti ole aina niitä kaikista parhaimpia kaveruksia, vaikka toki poikkeuksiakin löytyy. Eläimet ovat pohjimmiltaan kuitenkin äärimmäisen sydämellisiä ja välittäviä, jonka vuoksi ne tietävät, milloin on aika laittaa ennakkoluulot sivuun ja auttaa hädässä olevaa ystävää.

Kissaemo toimi tässä tilanteessa kerrassaan upeasti, kun se päästi vastasyntyneen koiranpennun omaan poikueeseensa. Koira sai emolta tukea ja turvaa sekä kissanpennuilta leikkiseuraa ja lämpöä.

Kaiken lisäksi emokissa jopa syötti koiraa ja piti siitä huolta aivan kuin omista pennuistaan.