Kayla Smith joutui varkauden uhriksi, kun hänen yli 1000 dollarin arvoinen polkupyöränsä varastettiin. Pyörä oli lukossa telineessä, mutta joku oli vienyt sen silti. Pari päivää tapahtuneen jälkeen Kaylan ystävä huomasi netissä samankaltaisen pyörän, joka oli myynnissä. Kayla näki heti, että se oli hänen pyöränsä. Varas myi sitä 300 dollarilla. Kayla oli tehnyt rikosilmoituksen pyörästään viranomaisille ja kertonut varkaan myyvän sitä nyt netissä. Poliisi oli aikaansaamaton ja hidas liikkeissään, joten Kayla päätti toimia yksin.

Hän sopi tapaamisen varkaan kanssa. Varas luuli alusta loppuun, että Kayla on halukas ostamaan pyörän. Varkaalla ei ollut mitään käsitystä siitä, että todellisuudessa Kayla kiehui raivosta ja vihasta. He sopivat tapaamisen erään McDonald’sin eteen. Kayla kertoi haluavansa koeajaa pyörää, ennen kuin tekisi ostopäätöstä. Varas suostui, ja Kayla lähti koeajolle, eikä enää koskaan palannut takaisin.

Kuva: Imgur

Moni ihminen haluaa jossakin vaiheessa elämäänsä ottaa itselleen tatuoinnin. Usein päätös siitä, minkälaisen tatuoinnin haluaa, on vaikein. Tatuoinnin poistaminen on erittäin kallis prosessi, joten kannattaa olla varma siitä, mitä haluaa.

Valkoisella musteella tehdyt tatuoinnit eivät ole lainkaan hullumman näköisiä. Ne ovat hillitympiä mutta todella kauniita.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Lähde: Imgur.com / Boredombash.com

Luonto jää valitettavan usein urbaanien rakennelmien jalkoihin, kun kadut, kerrostalot ja tehdashallit valtaavat tilaa kaupungeista. Arkkitehdeilla ja maisemoitsijoilla onkin haastavaa saada luonto ja urbaanit rakennukset sointumaan luontevasti yhteen.

Ohessa 31 kuvaa, joissa luonto ja urbaani ympäristö kohtaavat upealla tavalla! Näissä kuvissa ei mielikuvituksella ole ollut rajoja, ja samalla tavalla kuin luonto levittäytyy villinä aidanvarsille ja kadunpätkille, ovat taiteilijat myös päästäneet luovuutensa valloilleen.

 

1.

street art interacts with nature 8

Lähde

2.

street art interacts with nature 4

Lähde

3.

none2296 700

Lähde

4.

street art interacts with nature 1

Lähde

5.

street art interacts with nature 2

Lähde

6.

none21 700

Lähde

7.

street art interacts with nature 5

Lähde

8.

street art interacts with nature 6

Lähde

9.

none2293 700

Lähde

10.

street art interacts with nature 9

Lähde

11.

street art interacts with nature 10

Lähde

12.

street art interacts with nature 11

Lähde

13.

street art interacts with nature 12

Lähde

14.

street art interacts with nature 13

Lähde

15.

street art interacts with nature 14

Lähde

16.

street art interacts with nature 15

Lähde

17.

street art interacts with nature 16

Lähde

18.

street art interacts with nature 17

Lähde

19.

street art interacts with nature 20

Lähde

20.

street art interacts with nature 22

Lähde

21.

street art interacts with nature 23

Lähde

22.

street art interacts with nature 24

Lähde

23.

street art interacts with nature 25

Lähde

24.

street art interacts with nature 26

Lähde

25.

street art interacts with nature 27

Lähde

26.

street art interacts with nature 29

Lähde

27.

street art interacts with nature 30

Lähde

28.

street art interacts with nature 33

Lähde

29.

street art interacts with nature 34

Lähde

30.

street art interacts with nature 36

Lähde

31.

street art interacts with nature 28

Lähde

9-vuotiaalla Jesse Jane McParlandilla on suloiset kasvot ja hento ujo ääni. Viattomasta pikkutytöstä kuoriutui kuitenkin jotain aivan muuta, kun hän aloitti esityksensä Britain’s Got Talent -ohjelman lavalla. Tällä esityksellä hän jäi hyvin miljoonien katsojien mieleen, eikä mikään ihme. Kyllähän tätä katsoessa alkaa väkisinkin puntit tutisemaan kovimmallakin jätkällä.

Kova myrsky ja rankkasade oli kestänyt jo vuorokauden Long Islandissa, New Yorkissa. Kotiin matkalla oleva nainen kuuli sadevesiputkesta hiljaista ja kimeää ääntä. Se muistutti selvästi kissan maukumista, joten nainen kutsui paikalle Roto-Rooter – eläinpelastusjärjestön.

He näkivät kameran avulla, että putkistossa tosiaan oli kissa. Kissa oli vasta pentu, ja se oli ollut siellä mitä luultavammin jo pari päivää. Pelastajat tekivät töitä neljä tuntia, että he saivat kissan pois putkesta. Kissanpentu oli kylmissään ja pelokas, mutta onneksi pelastajat pitivät siitä hyvää huolta. Myöhemmin Rooteriksi nimetty kissa sai myös kodin rakastavasta perheestä.