Nopeissa autoissa keskipakoisvoima on erittäin voimakas, jonka takia ilmeetkin saattavat muuttua. Videolla nainen oli Autocross -auton kyydissä ja kun ajoneuvo lähti kiihdyttämään naisen silmät muuttuivat aivan pyöreiksi.

Leijona on suurikokoinen sekä uhanalainen kissaeläin, joka elää villinä Afrikan savanneilla ja pienenä populaationa Intiassa. Kaikista tunnetuin leijonien ääntelytavoista on karjunta, jonka urokset oppivat ollessaan noin vuoden ikäisiä ja naaraat hiukan myöhemmin. Pentujen ääntely koostuu yleensä nau’unnasta, joka saattaa vaihdella lyhyistä ja kiihtyvyyttä osoittavista vinkaisuista tuskaiseen ulvontaan.

Tällä videolla urospentu antaa ensikarjaisunsa, joka on enemmänkin söpöä kuin pelottavaa!

Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Joanne Angelina Germanotta,  on yhdysvaltalainen elektro-, dance- ja poplaulaja. Gaga on tullut tunnetuksi muun muassa kappaleistaan: Poker Face ja Alejandro. Artisti tunnetaan myös kummallisista tempuistaan, jotka ovat hämmentäneet ihmisiä ympäri maailmaa.

Tällä videolla supertähti harjoittelee Marina Abramovicin luomaa rituaalia, jonka tarkoituksena on lisätä harjoittajansa tietoisuutta.

Neitokainen on julkaisemassa uutta albumiaan “Artpop” ja haluaa ilmeisesti saada huomiota keinolla millä hyvänsä. Artisti onnistui tempussaan erittäin hyvin, sillä hän on herättänyt keskustelua sadoilla eri nettisivuilla.

Venäjällä monet asiat poikkeavat muun maailman toiminnasta ja sama pätee myös kalastaessa. Itänaapurissamme kalat yrittävät pyydystää kalastajia, jonka tämä video hyvin todistaa.

Tilanne taisi tehdä melko kipeää, kun suuri ja ilkeän näköinen krotti ei päästänyt irti kalastajan kädestä. Onneksi tilanne lopulta ratkesi, kun paikalle haettiin puu-, ja metallipalikoita.

Hyttyset ovat kaksisiipisten hyönteisten heimo, johon kuuluu monia verta imeviä lajeja. Kukaan ei erityisesti pidä hyttysistä, mutta ne ovat esimerkiksi linnuille tärkeä ravinnonlähde. Videolla näet, kun hyttynen imee verta hiirestä. Uskomatonta on, kuinka pieni neulan näköinen osa pystyy pistäytymään ihon lävitse.

Hyttysen kärsä on myös erittäin taipuva ja videolla näyttää kuin se menisi jääpalojen seassa.