Pariskunta päätti ilmeisesti kokeilla jotain uutta ja erittäin vaarallista, nimittäin seksiä auton ratissa moottoritiellä. Nainen on hypännyt autoa ajavan miehen syliin ja pomppii siinä iloisesti ylösalas. Mies näyttää nauttivan tilanteesta niin paljon, että irrottaa välillä kätensä ratista.

Tilanteen taltio videolle ohiajava auto, jonka matkustajat käyvät jokseenkin huvittavaa keskustelua siitä, näkyykö akti videolla varmasti  ja kehtaavatko he katsoa sitä livenä.

Koiranpentujen aivoituksia on hellyyttävää seurata sivusta. Tämä pentu ei selkeästi pidä sitruunan kirpakasta mausta suussaan. Se myös ihmettelee tovin omaa peilikuvaansa ja päättää vähän murista sille.

Samaiselle videolle on kuvattu, millaisia hienoja temppuja tämä karvaturri osaa isompana. Taitavia kouluttujia, täytyy sanoa, kun koira osaa sanoa “I love you”.

Fretit ovat suosittuja lemmikkejä erityisesti Yhdysvalloissa. Ne ovat luonteeltaan leikkisiä, vilkkaita ja uteliaita, ja tykkäävät peuhata toisten frettien kanssa. Nämä kaksi ystävystä kiipeävät pahvilaatikkoon, joka on täynnä styroksipalloja, pomppivat siellä hetken ja aloittavat leikkimielisen painituokion.

Isä on kasvattanut kunnon parran, johon lapsi on toukka-ajoistansa asti tottunut. Videolle on ikuistettu hetki, jolloin lapsi näkee isänsä parrattomat kasvot ensimmäistä kertaa ja alkaa itkeä. Tilanne on lapselle varmasti hämmentävä – tuttu ääni, mutta väärä naama.

Äitiys ja isyys voi välillä olla suhteellisen raskasta – onhan kyseessä elämää suurempi kokopäivätyö, jota tietysti tekee mielellään ja isolla rakkaudella, mutta joka joskus voi tuntua, näyttää ja kuulua kaaokselta.

Koska tämä kokopäivätyö on ehdottomasti yksi maailman tärkeimmistä töistä,  listasimme tähän 15 vinkkiä, miten tehdä vanhemmuudesta hauskempaa sekä itselle että lapsille.

 

1. Hommaa potkulautalastenrattaat ja pääset viuhumaan tukka hulmuten kaduille.

 

2. Keinuta lasta narun avulla samalla, kun nautit olutta terassilla.

 

3. Ripusta riippumatto pöytään.

 

4. Tee pahvista liukumäki rappusiin.

 

5. Tee tuulettimen avulla maja.

 

6. Sovi riidat “Ollaan kavereita”-paidan avulla.


 

7. Ompele “Forget me not”-lapaset. 

8. Pelaa lasten kanssa videopeliä – vaikkei lasten ohjainten piuhat olisivatkaan kiinni laitteessa.

 

9. Auta muita erottamaan kaksoset toisistaan helpommin.

 

10. Hommaa hammastahnatuubiin hauska suutin.

 

11. Neulo pikku ritarille hieno kypäräpipo.

 

12. Silittele lapsi untenmaille avaruuspuvun sisälle.

 

13. Siivoa lapsen kanssa ja tee pesuainepullosta hauska Monsterisuihkepullo.


 

14.  Suojaa lapsen sormet valuvalta jäätelöltä muffinsivuoan avulla.

 

15. Maalaa seinään hieno muistutus sähkönsäästämisestä, niin lapsi muistaa paremmin sammuttaa valot.

 

16. Anna lapselle hauska opetus pukeutumisesta.