Ruotsalainen Rachel Brathen on tunnettu joogaharrastaja, jolla on melkein kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Uusimmissa videoissaan hänen kaverinaan on pikkuinen vuohi, joka hengailee mukana sujuvasti, kun Rachel tekee joogaliikkeitään.

 

A video posted by Rachel Brathen (@yoga_girl) on

A video posted by Penny Lane (@penny_thegoat) on

A photo posted by Rachel Brathen (@yoga_girl) on

A video posted by Rachel Brathen (@yoga_girl) on

OK Go on tunnettu enemmän erikoisista musiikkivideoistaan, kuin musiikistaan. Tällä kertaa heidän kappaleensa Upside Down & Inside Out:in videossa ollaan lentokoneessa, sekä painottomassa tilassa. Lopputulos jättää sanattomaksi, sillä video on kaikessa outoudessaan upeaa katseltavaa ja jokainen siinä tapahtuva liike on mietitty tarkkaan.

OK Go – Upside Down & Inside OutHello, Dear Ones. Please enjoy our new video for ”Upside Down & Inside Out”. A million thanks to S7 Airlines. #GravitysJustAHabit

Posted by OK Go on Thursday, 11 February 2016

Tiedätkö sen fiiliksen, kun sinulla on hirveästi energiaa, mutta paras kaverisi nukkuu eikä millään jaksa herätä. Tämä kissa sai kokea saman tilanteen, kun se yritti hellävaraisesti saada leikkikaveriaan ylös sängystä.

Koira kuitenkin näytti niin väsyneeltä, että unihiekka tarttui myös kissaan, jonka seurauksena se käpertyi kaverinsa viereen nukkumaan.

Disneyn prinsessat ovat meille kaikille lapsuudesta tuttuja, mutta miltä ne näyttäisivät modernissa elämässä? Anoosha suunnittelee lastenkirjoja sekä animaatioita. Hän on erittäin lahjakas ja taitava piirtäjä ja alla näet taiteilijan näkemyksen moderneista Disneyn prinsessoista. Pukeutumistyylit ovat muuttuneet ja osalla on jopa kännykäkin kädessä, hurjaa!

Lisää kuvia Anooshan teoksista voit katsoa hänen nettisivuillaan.

1. Jane (Tarzan)

11
Lähde

2. Jasmine (Aladdin)

10
Lähde

3. Belle (Kaunotar ja hirviö)

9
Lähde

4. Tiana (Prinsessa ja sammakko)

8
Lähde

5. Mulan (Mulan)

7
Lähde

6. Esmeralda (Notre Damen kellonsoittaja)

5
Lähde

7. Pocahontas (Pocahontas)

4
Lähde

8. Ariel (Pieni merenneito)

3
Lähde

9. Lumikki (Lumikki ja seitsemän kääpiötä)

2
Lähde

10. Merida (Urhea)

1
Lähde

Kuvat: anooshasyed.com

Anya Yukhtina löysi puutarhasta kaksi hylättyä kissanpentua, jotka hän päätti pelastaa ja adoptoida itselleen. Pennut olivat löydettäessä vain muutaman päivän ikäisiä ja aivan liian heikkoja jäädäkseen luonnon armoille.

Anya piti kissoista hyvää huolta ja tänä päivänä ne ovat 8 kuukauden ikäisiä. Kissat tekevät lähes kaikki asiat yhdessä ja ovat äärettömän suloisia vain sellaisinaan kuin ne ovat. Onneksi maailmasta löytyy hyväsydämisiä ihmisiä, jotka haluavat auttaa heikommassa tilanteessa olevia henkilöitä ja eläimiä.

18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Via: Boredpanda

Kuvat: Instagram