20-vuotias opiskelija Ashley VanPevenage meni ystävänsä meikkikouluun, sillä tämä halusi näyttää, miten vaikean aknen voi peittää. Meikkitaiteilija julkaisi kuvan aiemmin tänä vuonna Instagram-tilillään.

Vähän ajan kuluttua kuva levisi sosiaalisessa mediassa – erittäin ilkeiden kommenttien kera. ”Voin viettää hänen kanssaan aikaan, kunhan en näe häntä ennen aamukymmentä.” ”Tämän takia nainen kannattaa viedä treffeillä uimaan.”

Ashley kertoi liikkuneensa aiemmin julkisilla paikoilla ilman meikkiä, mutta kun kuva levisi kaikkialle, hän alkoi hävetä itseään. Pian Ashley kuitenkin tajusi, ettei hän ole sellainen ihminen, joka haluaa peittää kasvonsa muiden takia.

Niinpä hän rohkaistui ja julkaisi lyhyen videon nettikiusaajilleen.

Videon avulla hän haluaa auttaa muita, jotka kärsivät huonosta ihosta, ja joutuvat kokemaan kiusaamista tai häpeää sen takia. Tai jotka saavat kuulla tietämättömien ihmisten kommentteja siitä, miten aknea pitäisi hoitaa: ”älä käytä niin paljon meikkiä” tai ”ota aurinkoa kasvoille”. Akne on hormonaalista tai perinnöllistä.

Olet varmasti tottunut siihen, että eläimet tekevät joskus outoja asioita, joille ei ole loogista selitystä. Monet asiat, joita eläimet tekevät eivät merkitse meille mitään, mutta eläimille se saattaa olla keino viestiä eri asioista tai tunnetiloista. Jotkin merkit saattavat myös olla hälyyttäviä ja outojen piirteiden ilmaantuessa niistä tulisi ottaa selvää.

Eläin, joka nojaa päällään seinää vasten, näyttää hassulta. Se voi olla kuitenkin merkki siitä, että sen päässä on kipuja, jotka jokin sairaus aiheuttaa.

Joskus eläimet saattavat käyttäytyä hassusti ja painaa pään seinää vasten.

Eläimen käytös tulisi ottaa vakavasti ja selvittää, mistä on kyse.

Eläimen käytös saattaa viestiä kasvaimesta, myrkytyksestä tai jostakin muusta sairaudesta.

Jos näet jonkin eläimen käyttäytyvän hassusti niin muista, että soitto eläinlääkärille voi pelastaa sen hengen.

Via: Wimp.com

Lapset olivat vanhempiensa kanssa luokkaretkellä paloasemalla Bartlesvillessä Oklahomassa, kun nuorelta pojalta tipahti ensimmäinen maitohammas. Ikävä kyllä, se oli tipahtanut yllättäen jonnekin maahan kesken puuhasteluiden. Poikaa harmitti se kovasti, sillä miten hammaskeiju nyt tietää hampaan pudonneen.

Pojalta tippui ihka ensimmäinen maitohammas kesken luokkaretken.

Sitä etsittiin ison porukan voimin, mutta tuloksetta.

Palomies lohdutti poikaa: ”Ei hätää, me kerrotaan hammaskeijulle, mihin hukkasit hampaan.” Sitten hän antoi pojalle dollarin.

Kun lapset olivat lähteneet takaisin kouluun, pari palomiestä jäi vielä etsimään hammasta, koska sen löytyminen olisi ollut pojalle iso juttu.

Ihania!

Lähde: Imgur

”Hän varmasti pitää sinusta”, sanoi lastensairaalan työntekijä 4-vuotiaalle tytölle, joka tuli lääkäriin hakemaan tikkejä kasvoihinsa sen takia, että poika oli lyönyt häntä niin kovaa. Tämä tapahtui Columbuksessa, Ohiossa.

Tämä viaton kommentti, jonka tarkoitus oli piristää tyttöä ja helpottaa tämän oloa, paljastaa kenties vähän liikaakin ajattelutavoista, jotka ovat vieläkin vallalla. Sillä sanommehan Suomessakin, että rakkaudesta se hevonen potkii.

Tytön äiti nosti asian esille Facebookissa. Hän oli ymmärrettävistä syistä erittäin vihainen. Kenenkään lapsen ei pitäisi oppia siihen, että lyöminen on rakkautta. Ei kenenkään.

”I bet he likes you.”Dear man at the registration desk at Children’s hospital, l’m positive that you didn’t think that…

Posted by Merritt Smith on Tuesday, October 6, 2015

Eläimet joutuvat koko ajan sopeutumaan enemmän ja enemmän kaupunkioloihin ihmisten levittäytyessä yhä laajemmille alueille. Tämän seurauksena syntyy myös tilanteita, jossa eläimet tarvitsevat apua jäädessään esimerkiksi jumiin niille tuntemattomiin ja uusiin asioihin. Simon työskentelee Wildlife Aid -nimisessä eläinsuojeluyhdistyksessä, ja hänen tehtävänään on auttaa pulassa olevia villieläimiä.

Tässä tarinassa pääset tutustumaan tilanteeseen, jossa kyhmyjoutsenenpoikanen oli jäänyt kiinni verkkoaitaan. Tilannetta hankaloitti se, että paikalla oli todella vihainen ja huolestunut emo. Simonin täytyi ensin rauhoitella joutsenäitiä, ennen kuin hän pääsi auttamaan pulassa olevaa poikasta.

Simon pyydettiin paikalle, kun kyhmyjoutsenenpoikanen oli juuttunut kiinni verkkoaitaan.

Ennen kuin mies pääsi poikasen luokse niin hänen oli ohitettava vihainen emo.

Lopulta Simon sai emon väistymään tieltä ja hyppäämään veteen.

Vihdoin hän pääsi auttamaan poikasta.

Emo yritti hetken kuluttua hyökätä miehen kimppuun, mutta Simon hoiti tilanteen esimerkillisesti ja rauhallisesti.

Joutsenenpoikasta ei saatu vedettyä aidasta läpi, joten se täytyi hellävaraisesti työntää takaisin tuloreiästä.

Simon sai lopulta poikasen irrotettua.

Ja huolissaan ollut emo pystyi vihdoin huokaisemaan helpotuksesta.

Nyt koko perhe on jälleen koossa.

Ja ne pääsevät yhdessä jatkamaan matkaansa.

Onneksi ihmiset ymmärsivät soittaa apua, eivätkä jättäneet poikasta oman onnensa nojaan.

Via: Newsner

Kuvat: Youtube

Evästevalinnat