Tiet voivat muuttua todella liukkaiksi märkien kelien jälkeen – teitä hiekoittavat työmiehetkään eivät heti aamusta ehdi jokaiseen paikkaan.

Liukkaat tiet aiheuttavat vaaratilanteita erityisesti vanhemmille ihmisille, joiden tasapaino on huonommassa kunnossa. Siksi ei ole huono idea auttaa esimerkiksi vieressä kävelevää mummoa tai varmistaa, että hän pärjää itsekseen.

Tällä videolla näemme esimerkin siitä, kuinka muista ympärillä olevista ihmisistä tulisi pitää huolta.

Auton kojelautakameralle tallentuneella videolla nainen kävelee kävelykatua pitkin ja liukastuu ilkeän näköisesti. Muutamaa sekuntia myöhemmin vieressä oleva autoilija pysähtyy ja hyppää ulos auttaakseen naista.

Voit katsoa videolta kuka auton sisäpuolelta oikein hyppäsi!

Tiedätkö tunteen, kun sinulla on liikaa aikaa ja alat keksiä todella kummallisia tapoja, joilla saat ajan kulumaan nopeammin.

Tämä opiskelijanainen keksi tavan soittaa kappaleita lyijykynällään. Kyllä kuulit oikein.

Tiedät varmasti “Cantina Theme” -kappaleen, jos olet joskus katsonut Star Wars -elokuvia.

Voit katsoa oheiselta videolta, kun opiskelijanainen soittaa lyhyen ja ytimekkään kappaleen. Muistathan laittaa äänenvoimakkuuden kovalle, sillä kynästä ei lähde kovin voimakasta ääntä.

Tässä on kaunis tarina ystävällisestä suomalaisperheestä, joka löysi vuonna 2007 haavoittuneen oravanpoikasen tien vierestä ja pelasti sen. Poikanen ei olisi mitenkään kyennyt selviämään yksin. Niinpä oravasta tuli uusi rakas perheenjäsen, ja se sai nimekseen Arttu. Arttu eli onnellisen elämän, ja se nukkui rauhallisesti pois kuusivuotiaana.

Priami-nimimerkillä kulkeva Reddit-käyttäjä jakoi Artun tarinan. Olkaa hyvä.

Oravanpoikanen löytyi tien vierestä.

Kun poikanen oli parantunut ja voimissaan, perhe yritti vapauttaa sen luontoon, mutta se tipahti puusta ja löi itsensä kiveen.

Poikanen selvisi pudotuksesta, mutta sen toinen silmä sokeutui.

Niinpä se jäi perheeseen ja sai nimekseen Arttu.

Arttu kiintyi pelastajiinsa ja tykkäsi nukkua heidän sylissä…

… ja taskuissa.

Artusta kasvoi vikkelä otus, joka osasi leikkiä nätisti.

Arttu luotti perheenjäseniinsä eikä se pelännyt heitä.

Se sai ruoaksi pähkinöitä, hedelmiä, marjoja ja sieniä.

Välillä piti leikata kynsiä.

Vaikka perhe päästi Artun takaisin luontoon, se kiipeili vain tovin ja juoksi sitten takaisin kotiin.

Arttu kuoli vanhuuteen kuusivuotiaana. Se löytyi omasta pesästään kääriytyneenä pienelle kerälle – niin kuin se aina tykkäsi nukkua.

Perhe teki Artulle hautakiven. Sen vieressä on aina välillä ruokaa Artun lajitovereille.

Kiitos pelastajille kauniin tarinan jakamisesta!

Lähde: Reddit

Via Paw My Gosh

Tämän kuvausprosessin tarkoitus oli ottaa selville, kuinka moni ihminen pysähtyy auttamaan autonsa kanssa tielle jäänyttä henkilöä. Mies odotti kaksi tuntia “puhjenneen” renkaan kanssa tienposkessa eikä kukaan pysähtynyt.

Mutta sitten paikalle saapui henkilö, joka halusi auttaa. Hän oli ajanut ohi jo aikaisemmin, mutta ei voinut silloin pysähtyä, sillä hän oli menossa lääkäriin. Kun auttaja astui ulos autostaan, selvisi pian, mitä tämä oli käynyt läpi. Mies oli menettänyt tulipalossa kaiken – kotinsa, lemmikkinsä ja melkein henkensä yrittäessään pelastaa niitä. Hänen koko kehonsa oli palanut pahasti, ja mies olikin maannut koomassa melkein kuukauden.

Silti hän pysähtyi auttamaan. Tästä voisi ottaa jokainen oppia.

Haddadin perheen tytöt ovat vuosittain järjestäneet playback -esityksen. Tällä kertaa esitykseen haluttiin jotain erilaista ja tyttäret pyysivät äitiä suostuttelemaan isän mukaan esitykseen.

Esitys oli tärkeä, sillä paikalle oli saapunut runsaasti sukulaisia, joilla oli myös oma show. Tytöt halusivat keksiä tavan, jolla he voisivat erottua joukosta.

Lopulta isä suostui esitykseen ja kappaleeksi valittiin Beyoncen “All the single ladies” -hitti.

Voit katsoa videon alapuolelta!