Eda Marbury kärsi nuorena anoreksiasta. Hän teki itselleen ruokaa, mutta keksi aina syyn, miksei voinutkaan syödä, ja heitti lopulta ruoat pois koskematta niihin ollenkaan. Kun hän tapasi yliopistossa nykyisen aviomiehensä, suhde ruokaankin muuttui. Eda alkoi jälleen syödä, mutta samalla painoa kertyi paljon. Nuori nainen ei pitänyt vartalonkuvastaan eikä pystynyt katsomaan peiliin.

Mutta sitten Eda päätti, että asiaan on tultava muutos, ja hän meni tankotanssitunnille. Parin viikon kuluttua Eda oli koukussa lajiin. Aluksi Eda pelkäsi, että muut naiset tuomitsevat hänet ison kokonsa takia ja nauravat hänelle, mutta toisin kävi. Eda on saanut upeita ystäviä, hänen itseluottamuksensa on noussut valtavasti ja paino pudonnut jo 30 kg. Ladattuaan tankotanssivideon itsestään Facebookiin Eda sai todella rumaa palautetta, mutta suurin osa kommenteista oli rohkaisevia ja monet kertoivat hänen esimerkkinsä antaneen valtavasti rohkeutta ja itseluottamusta. Go Eda!

Tämä basalttikivestä koostuva kallionreuna löytyy Heimaeyn saarelta Islannista, ja se on syntynyt tulivuorenpurkauksen seurauksena, kun laava on jähmettynyt mereen ja sen äärelle.  Kallio on miljoonien vuosien saatossa muovaantunut aivan norsun näköiseksi. ”Norsu” näyttää siltä, kuin se olisi makuullaan ja ottaisi kärsällään vettä merestä.

Heimayen-saari on vielä vulkaanisesti aktiivinen, sillä vuonna 1973 Eldfell-niminen tulivuori purkautui siellä.

Tätä kuvaa katsellessa ei voi olla muuta kuin ihmeissään!


Kuva: Diego Delso

Via: BoredPanda

Kuva: Diego Delso / Wikipedia

Tämä lyhytelokuva näyttää kaikille koiraihmisille sen, minkä me jo tiedämmekin – koira on ihmisen paras ystävä.

Videolla palomies löytää pienen hylätyn koiranpennun ja ottaa sen omakseen. He jatkavat yhdessä elämää eteenpäin läpi ilojen ja surujen, ja ovat toistensa vierellä silloinkin, kun vastaan tulee vaikeita aikoja. Koira on ihmisen rinnalla aina – ja niin myös ihmisen tehtävä on olla koiran vierellä, kun on viimeisen matkan aika.

Jos mielesi tekee matkustaa maaseudulle Englantiin, tässä on loistava yöpymispaikka. Forest-in-Teesdalessa sijaitseva vanha kappeli on uudistettu moderniksi kodiksi, jossa yöpyy helposti seitsemän hengen porukka. Maisemissakaan ei ole valittamista, sillä pelloilla laiduntaa lehmät ja avara näkymä rentouttaa mielen. Paikka on vuokrattavissa Airbnb:n kautta minimissään kolmeksi yöksi, ja yhden yön hinta vaihtelee 200-500 euron välillä.

Tältä kappeli näyttää ulkoapäin.

Ensimmäisenä uusittiin katto ja ikkunaluukut.

Sen jälkeen koko kappelin sisus sai upean muodonmuutoksen.

Keittiö on avara ja valoisa.

Olohuoneesta kotoisan tekee puulattia ja pieni takka.

Portaiden alla on pieni työtila.

Yläkerrasta löytyy lisää huoneita.

Kaikki kolme makuuhuonetta on avaria ja valoisia.

Huoneiden yhteydessä on kauniit kylpyhuoneet.

Aamukahvia voi hörppiä pihalla samalla, kun katselee lehmiä.

Jos ei täällä mieli rentoudu, niin ei sitten missään.

 Lähde: Airbnb / Evolution Design

Via Design-milk

Sisarusten kanssa tuli nuoruudessa tehtyä vaikka ja mitä. Vaikka välillä tuntui siltä, että sisaret olivat pahinta mitä saattoi toivoa, niin jälkeenpäin on ymmärtänyt, miten tärkeitä he ovat. Tähän juttuun on koottu nostalgisia tilanteita lapsuudesta, joihin varmasti moni pystyy samaistumaan.

1. Aluksi näytit, kuka on pomo, mutta kun sisaresi alkoi itkemään aloit lohduttamaan häntä, sillä tiesit, että olisit kohta pulassa. ”Shhh! Voit löydä mua takas.” 

Lähde

2. Kun teitte yhdessä jotain pahaa sanoitte: ”Jos sä et kerro äidille, niin mäkään en kerro.”

Lähde

3. Kun suutuit, sisaruksesi leluille kävi näin:

Lähde

4. Teit kaikkesi kääntääksesi sisaruksesi pään, kun hän oli menossa kantelemaan teoistasi vanhemmillesi: ”Okei okei, sä saat mun Spiderman/Barbie-lelun jos et mee.”

Lähde

5. Tilanne usein näytti tältä, kun taistelitte siitä, mitä lastenohjelmaa halusitte katsoa.

Lähde

6. Kaikista fiksuimmalla sisarella oli usein vähiten kotitöitä tehtävänä.

Lähde

7. Kun vanhemmat pitivät sisaruksellesi puhuttelun, seisoit heidän selän takana tällainen virne naamalla:

Lähde

8. Pienenä sanoitte inhoavanne tosianne, mutta syvällä sisimmässä tiesitte, että välitätte toisistanne paljon.

Lähde

9. Teitte joskus kuitenkin myös yhteistyötä.

Lähde

10. Nuoremmille sisaruksille keksittiin täysin päättömiä kauhutarinoita, koska oli hauska pelleilla toisen kustannuksella.

Lähde

11. Piilotit sisaruksesi lempilelun ja esitit, ettet tiennyt asiasta mitään.

Lähde

12. Kaikkien tavoite oli päästä etupenkille ja pahin pelko oli joutua istumaan keskelle auton takapenkille.

Lähde

 13. Kun kiusasit ja pomottelit nuorinta sisarusta, tiesit sisimmässäsi, että jonain päivänä hän olisi kokoisesi ja kostaisi kaikki tekosi.

Lähde

14. Kun jäitte sisarusten kanssa keskenänne kotiin ennen joulua, juoksitte suoraan päätä sinne, missä vanhemmat säilyttivät joululahjojanne…

Lähde

15. …mutta esititte silti yllättyneitä jouluaattona, vaikka tiesitte etukäteen, mitä saisitte lahjaksi.

Lähde

16. Loppujen lopuksi tekisit kuitenkin kaikkesi suojellaksesi rakkaita sisaruksiasi.

Lähde