Huonekasvit parantavat todistetusti asunnon ilmanlaatua ja kaupan päälle luovat mukavaa tunnelmaa esimerkiksi olohuoneessa. New Yorkissa asuva Summer Rayne Oakes päätti muuttaa kotinsa viidakoksi ja kasvattaa nyt viittäsataa kasvia asunnossaan. Päätös syntyi sen jälkeen, kun Oakesin kämppis muutti pois kuusi vuotta sitten. Massiiviseen kasvikokoelmaan kuuluu ananaskasveja ja jopa banaanipuu.

Joidenkin ihmisten elämässä kuukautiset eivät ole mikään pikkujuttu, vaan ne ovat oikeasti sairaslomaa vaativa tila, jota liian monet eivät ota tarpeeksi vakavasti. Twitterissä kiertää tällä hetkellä #kaameimmatmenkat -keskustelu, jossa ihmiset kertovat hirveimmistä kuukautisistaan. Aiheesta keskustelu on erittäin tärkeää, sillä se tuo asiaa enemmän näkyväksi ja tekee siitä hyväksyttävämpää. Tässä 19 tarinaa kaameimmista menkoista!

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

13.

 

14.

 

15.

 

16.

 

17.

 

18.

 

19.

On vaikea olla laulamatta, kun suosikkikappaleesi pärähtää käyntiin. Autossa poikansa kanssa ollut äiti kuvasi, kun taapero alkoi laulamaan tunteella suosikkikappaleensa tahdissa.

Poika muisti sanat yllättävän hyvin, nuoresta iästään huolimatta. Alunperin Facebookiin ladattu video keräsi yli 7 miljoonaa katselukertaa ja suosion määrä yllätti myös vanhemmat.

Moni meistä on joskus saanut rikkinäisen paketin postista. Aina syy ei ole työntekijöiden, mutta tällaisia tapauksia nähdessä verenpaine nousee. Arvokkaat lahjat ja helposti särkyvät esineet menevät rikki, jos niitä heittelee tällä tavalla – se ei kuitenkaan näyttänyt haittaavan tätä postinkantajaa.

Hän jäi onneksi kuitenkin kiinni, kun eräs fiksu ruotsalaismies kuvasi tilanteen videolle:

Siskot voivat joskus olla ärsyttävimpiä ihmisiä maailmassa, mutta siskot ovat myös osa lapsuutta, joka ei koskaan katoa. Juhlistaakseen koko elämän kestävää ystävyyttä ja sitä erityistä sidettä joka vain siskoilla voi olla, nämä siskokset ovat ottaneet inspiroivia ja hämmästyttävän kauniita tatuointeja. Genetiikka kertoo siskosten olevan siskoksia, heidän sydämensä kertovat heidän olevan ystäviä.

 

Kuva, jonka Chandra (@chanzdan) julkaisi

Kuva, jonka Ella (@ewsimkus) julkaisi

Kuva, jonka Matt (@letheobia_tattoo) julkaisi

Kuva, jonka mands_718 (@mands_718) julkaisi

Lähde: Buzzfeed

Evästevalinnat