Paulette Leaphart on selvinnyt rintasyövästä ja se on jättänyt häneen näkyvät arvet. Hänen molemmat rintansa on leikattu. Nyt hän kävelee 1600 kilometriä levittääkseen tietoutta rintasyövästä ja näyttääkseen arpensa koko maailmalle. Leaphart ei häpeä ulkonäköään, sillä hän määrittelee itse itsensä, eivätkä puuttuvat rinnat tee hänestä vähemmän naista.

 

A photo posted by @the_scar_story on

Lähde: Women’s Health

Vartalomaalilla pystytään tänä päivänä tekemään ihmeitä. Olemme kaikki varmasti törmänneet netissä kuviin, joissa ihmiset on naamioitu lähes täydellisesti ympäristöön pelkän maalin avulla.

Orly Snir on erittäin lahjakas taiteilija, joka maalaa ihmisten kehot niin, että ne sulautuvat upeasti luontoon. Naisen mukaan vartalomaalaus saa hänet arvostamaan joka senttiä ihmiskehosta.

Katso alta upeita kuvia!

1.

17

2.

16

3.

15

4.

14

5.

13

6.

12

7.

11

8.

10

9.

9

10.

8

11.

7

12.

6

13.

5

14.

4

15.

3

16.

2

17.

1

Katso alta video:

Lähde: BoredPanda

Kuvat: Orlyfaya

Oliver Turpin päätti rakentaa kilpikonnalleen upean kodin, joka on kuin suoraan Jurassic Park -elokuvasta. Mies on istuttanut häkkiin myös kasveja, jotka hänen mukaansa kasvavat kelien lämmetessä suuremmiksi.

Pienillä eleillä ja musiikilla pystyy luomaan upean kokonaisuuden, josta varmasti myös tämä kilpikonna pitää.

Avokadot ovat lähes kaikkien ykkösherkkua. Sitä voi laittaa smoothieen, leivän päälle tai salaatteihin, sillä vain mielikuvitus on rajana. Uusin trendi tämän jumalaisen hedelmän syömiseen näyttäisi olevan sen muotoilu kauniiksi ruusuksi.

 

 

Klikkaa videota ja näet helpon ohjeen, miten voit koristaa aamupalaasi kekseliäällä tavalla.

 

Christopher Ward Junior on iloinen 12-vuotias, jonka näkökyky on erittäin huono. Hän on lähes sokea, mutta näkee asiat hyvin läheltä.

Poika pääsi kokeilemaan elektronisia alaseja, jotka muuttavat ympäristön videokuvaksi ja näyttää ne silmien edessä. Hän näkee vihdoin äitinsä ensimmäistä kertaa ja hetki on koskettava molemmille.

Äidit ovat paras asia maailmassa ja heitä täytyy myös hemmotella. Muista sunnuntaina omaa äitiäsi lahjakortilla!

Lähde: ABC News