Monelle autoilijalle on varmasti tuttu näky, kun autoa ajava ihminen käyttää matkapuhelintaan ajon aikana. Matkapuhelimen käyttö ajaessa on yksi eniten rikottu laki. Suurin osa kyseistä lakia rikkova kuski puhuu ajaessaan puhelimeen, mutta moni myös kirjoittaa tekstiviestejä tai selaa internetiä.

Videolla auton kojelautakamera tallensi tilanteen, kun huolimaton naiskuski sai aikaan vaarallisen näköisen kolarin käyttäessään matkapuhelinta ajaessaan.

Monet saattavat kuvitella, että Paavi ei tee vastenmielisiä asioita. Loppujen lopuksi kaikki ovat vain ihmisiä ja Paavikin saattaa välillä maistaa omaa räkäänsä.

Tällä videolla näet tekniikan, millä voi tehdä tempun salassa muilta tai ainakin melkein… Ovela kuvaaja sai nimittäin napattua tilanteen videolle.

Sirkus on yleensä paikasta toiseen liikkuva esitys, johon kuuluu akrobaatteja, jonglööreitä, taituroivia eläimiä kouluttajineen, klovneja ja muita viihdetaiteilijoita. Villeinä elävistä sirkuseläimistä monet, kuten juuri isot kissaeläimet, ovat aina kokeneimmillekin eläintenkesyttäjille vaarallisia.

Videolla nähdään raju tilanne, kun leijona hyökkää kouluttajiensa kimppuun. Onneksi tilannetta saadaan hieman rauhoitettua henkilökunnan ruiskuttaessa leijonien päälle vettä ja komentaessaan niitä kepeillä.

Se on vaikea uskoa, mutta kaikki alla olevat työt on tehty puusta. Veistosten tekijä Tom Eckert on taiteilija sekä toimii myös puutyöopettajana. Tom käyttää täysin perinteisiä tapoja veistäessä, rakentaessa, laminoidessa sekä maalaessa töitänsä. Hän maalaa työnsä tarkasti, sillä hän haluaa niiden näyttävän täysin realistisilta.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

 

Koirat hengästyvät aivan kuten ihmisetkin juoksemisen tai muun urheilun myötä.

Lucy niminen koira on tunnettu erikoisnopean hengityksen takia. Se voi hengittää näin nopeasti 30 minuutin ajan pitkän juoksulenkin jälkeen.