Nykyään ihmiset keksivät ihania ja hauskoja tapoja kertoa raskaudestaan ja tulevasta vauvasta. Tämä nainen oli halunnut ikuistaa miehensä reaktion, kun hän kertoo tälle vauvauutisen. Niinpä hän vei miehensä valokuvauskoppiin, jossa paljasti yllätyksen. Miehen reaktio on nyt valokuvina, jotka voi sitten vaikka liimata jääkaapin oveen muistuttamaan tuosta ihanasta hetkestä.

Tällä rhodesiankoiralla on laatikko täynnä omia pieniä pentuja, joita se hoitaa rakkaudella. Sitten huolehtivalle emolle esitellään pieni musta pantteri, jonka emo ottaa heti mukaan jengiin. Se pesee pennun eikä ole moksiskaan, että yhdessä nisässä imeskelee aika suureksi kasvava kissaeläin. Kaikki on yhtä perhettä.

Tätä hauskaa jekkua testasivat norjalaisen ”Karl Johan”-komedia-ohjelman näyttelijät Oslossa. He pyytävät kadulla ohikulkijoita limboamaan kepin ali. Ennen kuin jekutettavat aloittavat, he saavat silmillensä siteen. Heti kun heidän selkänsä kaartuu taaksepäin kaarelle, miehet juoksevat kiireesti pois. Jäljelle jää omituisesti keikkuva ihminen.

2014 hiirenloukkua ja 2015 pingispalloa, tällä lähti uuteen vuoteen Pepsi. Hiirenloukut ja pallot on viritetty paikalleen ja sitten lasketaan irti se yksi ylimääräinen, joka lentää muiden päälle. Siitä laukeaa hauska ketjureaktio. Huoneessa on varmasti ollut aikamoinen metakka, kun loukut lyövät kiinni ja pallot lentelevät seiniin.

Seksistä puhuminen vaikka ihan itsekseenkin tuottaisi monille aikuisille vaikeuksia. Jos kotona juoksentelee lapsia, vanhemmilla on kaksi vaihtoehtoa kertoa seksistä – olla puhumatta siitä ollenkaan tai kertoa miten asiat ovat. Se, miten kukakin sen kertomisen tekee, on sitten ihan oma asiansa.

Tässä videolla on 9 perhettä, ja vanhemmat kertovat ensimmäistä kertaa lapsilleen seksistä eli miten lapsia tehdään.