Kesä alkaa saapua Suomenkin kamaralle vihdoin. Yksi parhaista asioista muksuna oli vesipuistot ja -liukumäet, varsinkin helteillä. Tämä Texasissa Wacossa sijaitseva vesiliukumäki tarjoaa sen verran hurjaa kyytiä, että se voittaa mennen tullen kaikki muut mäet. Liukumäki on 30 metrin korkeudessa eikä sen käyttöön ole ikärajaa. Mäen lopussa on hyppyri, joka sinkoaa laskijan korkealle ilmaan. Uskaltaisitko laskea?

Kamerat kehittyvät vuosi vuodelta yhä tarkemmiksi ja paremmiksi. Tänä päivänä jopa kännyköidenkin kamerat ovat paljon parempia kuin muutama vuosi sitten parhaat digikamerat olivat. Uusi Nikon coolpix P900 83x -kamera on nimensä mukaisesti todella ”cool”. Kameran tarkennus on nimittäin niin tehokas, että sillä pystyy näkemään kuun liikkeen livenä.

Tässä rakastavassa ja lämpimässä kodissa pidetään nykyään huolta vanhoista koirista. Nämä iäkkäät otukset ovat tulleet Sher Polvinalen luo joko löytöeläinkodista tai perheistä, jotka eivät enää pysty hoitamaan lemmikkiään. Osa koirista on sellaisia, joiden omistaja on joutunut hoitokotiin tai kuollut, ja koira on jäänyt yksin.

Kyseessä on siis koirien vanhainkoti nimeltä House With a Heart, jossa niistä pidetään loppuun asti todella hyvää huolta. Koirat saavat erinomaista fyysistä ja henkistä hoitoa, ja niitä rakastetaan ihan hirmuisesti. Kun vanhan koiran on aika siirtyä toisille nurmille juoksemaan, sen seurana ollaan loppuun asti. Kukaan näistä koirista ei joudu enää viettämään päiviään yksin eikä niiden tarvitse vaihtaa enää kotia.

Saksan The Voice Kids -ohjelmassa tuomaristo ei meinannut pysyä pöksyissään, kun lavalla lauloi suuri lahjakkuus Lady Gagan Applause -kappaletta. Koska tuomaristo oli selkä esiintyjään päin, he eivät tienneet, millainen ihminen kappaletta laulaa. Pian he kuitenkin saivat nähdä, että puhdas, matala ja upea ääni lähtee 14-vuotiaasta Soufijan Ibrahimista. Lavalla olisi ihan hyvin voinut olla Lady Gaga itse.

Moni sanoo, että kaksimielisesti ajattelevilla on aina hauskempaa. Sen verran väite ainakin pitää paikkansa, että näiden kirjojen suunnittelijoilla on varmasti ollut hauskaa. Nämä lapsille tehdyt kirjat sopisivat hyvin kaikenikäisille, sillä myös aikuiset löytävät niistä hupaisia asioita.

1. Poika keinulaudalla.

2. Ky*päsaurus, eikun siis ”Tsintaosaurus”.

3. Virtahepo hyppää veteen.

4. ”Anna mä vähän tuuppaan tästä”.

5. Tämä poika vain kävelee ympäriinsä valtavan erektion ja donitsin kanssa.

6. Raamatussa ei kerrottu tällaisesta kohdasta.

7. Perus koulutehtävä: piirrä pentagrammi.

8. ”Ei hätää, mä lohdutan sua takaapäin”.

9. Eikun ratsastamaan!

10. Star Wars -elokuvat jättivät jotain kertomatta.

11. K*llikonna.

12. Lapselle samassa paketissa värityskirja ja elinikäiset traumat.

13. Jäniksillä on jotain salaperäistä meneillään.

14. ”Pidätkö siitä… Naamallasi”

15. Tämä leikki.

16. Kuva selvästi opettaa kuinka samankaltainen anatomia ihmisillä ja hevosilla on. Kuvien asettelun olisi kuitenkin voinut suunnitella uudestaan.

17. Dick kiipeää ylöspäin.

18. Ja lopuksi tämä.

Kuvat: Imgur
Lähde: Buzzfeed