Tiedätkö sen tunteen, kun olet joutunut kaveripariskuntasi kanssa samaan tilaan, eivätkä he ole huomaavinaankaan sinua? Tämä nainen päätti alkaa kuvaamaan näitä tilanteita humoristisella otteella ja toteaa olevansakin ikuinen kolmas pyörä. Ainakin kuvista päätellen hänen ympärillään on paljon rakkautta, joka ei ole vielä löytänyt häntä.

Jaa juttu kaverillesi, joka arvostaa tällaista huumorintajua!

Surulliset ja traagiset tilanteet tuovat yleensä mukanaan myös jotakin kaunista ja koskettavaa. Fletcher Pilonin veli oli kuollut auto-onnettomuudessa ja veljen suru oli valtava. Tilanteen seurauksena hän päätti osallistua Australian Talent -kilpailuun, jossa hän omisti esittämänsä kappaleen veljelleen.

Yleisö ja tuomarit puhkeavat esityksen aikana kyyneliin, koska voimakkaita ja vahvoja tunnetiloja on lähes mahdotonta hallita. Ei ole epäilystäkään siitä, että pääsikö tämä nuori mies jatkoon, sillä hänellä on kaunis ja karismaattinen ääni.

https://www.youtube.com/watch?v=JFIuVNlS5f8

Internet on kummallinen paikka, senhän me kaikki tiedämme. Matt Stonie päätti ottaa Nutella-haasteen vastaan ja syödä tätä jumalten herkkua kokonaisen purkillisen alle neljään minuuttiin. Pystyisitkö itse vastaavaan suoritukseen?

Kaikki tietävät sen tunteen, kun itselle rakas henkilö on jossain kaukana ja tiedät, että et tule näkemään häntä vielä moneen viikkoon tai jopa kuukauteen.

Peters oli vapautunut palveluksesta etuajassa ja hän halusi yllättää poikansa, joka oli ikävöinyt isäänsä jo pidemmän aikaa. Videolla näemme, kuinka poika istuu ruokalassa, kun isä hiipii hänen taakseen. Pojan reaktio sulattaa sydämet, kun hän hyppää itkien isänsä syliin.

Koirat ovat suuresti mukana monen ihmisen elämässä, joskus jopa niin paljon, että ne pääsevät joka paikkaan, mihin omistaja on matkustamassa. Mies halusi koiransa mukaan moottoripyöräretkille, mutta hän ei jäänyt pohtimaan ratkaisua toimettomana.

Mies päätti rakentaa koiralleen perävaunun, jonka sai kiinnitettyä moottoripyörään. Autoilijat kuvasivat viritelmän videolle ja voimme vain arvata, kuinka iloinen koira on, päästessään mukaan.