Mary Johnson oli jo pitkään pukeutunut vanhanaikaisesti ja hänen hiuksensa olivat myös harmaantuneet. Mary oli aikaisemmin tehnyt ruokavalioonsa muutoksen ja alkanut syömään terveellisemmin – seuraavaksi hän halusi muuttaa oman ulkonäkönsä.

“Halusin nostaa itseluottamustani ja ottaa yhden askeleen oikeaan suuntaan”, nainen kertoo kauneussalongissa.

Christopher, “The Makeover Guy”, on tullut tunnetuksi tekemistään muodonmuutoksista. Tällä kertaa edessä oli melko suuri haaste, mutta se ei tuntunut haittaavan tavattoman lahjakasta tyyliniekkaa.

Maryn ulkonäkö oli muuttunut täysin vain muutamassa tunnissa ja seuraavaksi Mary pääsi yllättämään miehensä.

“Vau, en meinannut tunnistaa sinua aluksi”, mies totesi hämmästyneenä.

Voit katsoa oheisen videon ja ymmärrät, miksi muodonmuutosta hehkutetaan ympäri nettiä!

Vanessa James ja Morgan Cipres ovat luistelleet yhdessä vuodesta 2010 – yhteistä luisteluaikaa onkin ehtinyt kertyä jo 7 vuotta!

Kaksikko ei ollut kovin tunnettu maailmalla ennen tätä esitystä, joka kirjaimellisesti räjäytti pankin.

Luistelijat olivat valinneet esitykseen The Weekndin – “Earned it” -kappaleen, joka osui liikkeiden kanssa nappiin! Kyseessä oli vapaaluisteluesitys ja luistelijakaksikko nousi hienolla suorituksellaan toiselle sijalle.

Esitystä seuraamassa ollut yleisö ei malttanut olla iloitsematta upean shown jälkeen.

Voit katsoa esityksen oheiselta videolta!

Katumuusikkona esiintyminen on monille hauska harrastus, josta tienaa hieman rahaa ja oppii samalla soittamaan paremmin.

Rod Stewart on yksi katumuusikkona uransa aloittaneista tähdistä. Hän aloitti soittamisen Lontoossa ja esiintyi tienatakseen muutamia lantteja. Nykyään mies ei kuitenkaan enää esiinny kaduilla, sillä hän täyttää suosiollaan jopa kokonaisia jäähalleja. Tällä kertaa tapahtui kuitenkin ainutlaatuinen poikkeus, kun Rod huomasi Lontoossa esiintymässä olleen katumuusikon.

Rod päätti liittyä mukaan esitykseen ja pyysi esiintyjältä mikrofonin. Luulen, että superjulkkis halusi muistella vanhoja aikoja, joita hän vietti nuorempana omilla kotikulmillaan.

Voit katsoa ainutlaatuisen videon alapuolelta.

Kissoista ja koirista tulee elämän aikana perheenjäseniä, joiden menettäminen voi ottaa todella koville. Suruajan jälkeen moni päättyy hankkimaan itselleen uuden kissan tai koiran, sillä niiden antama seura on vertaamattomissa.

Mrs.Andrewsin 16-vuotias kissa oli menehtynyt viime vuonna. Opettaja oli todella surullinen ja oppilaat halusivat tehdä asialle jotain. Yhdessä he keräsivät rahaa ja ostivat Andrewsille kaksi kissanpentua.

Opettajan reaktio oli vähintäänkin liikuttava ja voit katsoa tilanteen oheiselta videolta.

Beatlesin kappaleet ovat soineet radioissa jo useiden vuosikymmenien ajan. Silti niistä tehdään vielä tänäkin päivänä uudenlaisia versioita, jotka ihastuttavat kuuntelijoitaan.

1-vuotias Diogo Mello pitää nuoresta iästään huolimatta Beatlesin musiikista. Poika ei kuitenkaan tyydy vain kappaleiden kuunteluun, sillä hän laulaa niitä yhdessä isänsä kanssa.

Isä ja poika esittävät yhdessä Beatlesin “Don’t Let Me Down” -hitin ja kaunis tulkinta ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Ainiin, unohdimme mainita: 1-vuotias Diego soittaa samalla myös kitaraa!