Salakuvaamisen ei aina tarvitse olla noloa tai häpeällistä, sillä joskus salaa kuvauksen kohteena oleva henkilö saattaa tarjota todellisen yllätyksen.

En itse olisi kovin imarreltu, kun joku kuvaisi videolle omaa lauluani – Chloe Paigen tilanne on kuitenkin toinen, sillä hänellä on mielettömän kaunis lauluääni.

Ystävät olivat päättäneet kuvata Chloeta salaa samalla, kun hän laittoi ruokaa ja lauloi.

Vain minuutin pituinen video riittää todistamaan, että tällä naisella on todella lumoava ääni.

Voit kuunnella kauniin ja “arkisen” esityksen alapuolelta.

Céline Dion on kiistatta yksi maailman parhaista laulajista. Yksi kuuluisimmista Celinen laulamista kappaleista on “My Heart Will Go On”, joka kuullaan Titanic -elokuvan romanttisen kohtauksen aikana.

Tällä kertaa emme kuitenkaan päädy kuuntelemaan Titanicista tuttua kappaletta, sillä Celine Dion esittää meille todella ainutlaatuisen joululaulun.

Kappaletta kuunnellessa on vaikea olla liikuttumatta varsinkaan, kun katsoo kauniisti sisustettua ja jouluista studiota.

Kuuntele kappale ja jaa se ystävillesi, joille haluat toivottaa hyvää joulunodotusta!

Mark Rober työskentelee NASA:n insinöörinä ja hän pystyy hyödyntämään työn kautta saatua kokemusta veljenpoikiensa kanssa.

Mark halusi valmistaa veljenpojilleen porealtaan, joka oltiin täytetty hiekalla.

Rober epäonnistui 25 kertaa ennen kuin hän onnistui rakentamaan oikeanlaisen poreammeen.

Amme on täynnä pieniä reikiä, joista tulee ilmaa, tämä saa hiekan käyttäytymään nestemäisesti.

Joulu on pian täällä ja sen myötä myös erilaiset tyylit ja pikkujouluideat leviävät netissä valtoimenaan. Uusimpana tänä vuonna näemme niin sanotun “joulukuusitukan”, eli kampauksen joka on muodoltaan kuin kuusipuu. Katso tästä komeimmat kuuset, mitä ihmiset ovat loihtineet hiuksiinsa. Tätä on pakko kokeilla!

A post shared by Karen Copeland (@karencopex) on

A post shared by Fig Columbia (@figcolumbia) on

A post shared by Tracy Comeau (@tracycomeau) on

A post shared by aimee (@aim6515) on

A post shared by TC (@taracon) on

A post shared by Marie (@loefflie) on

A post shared by Vilma Vneshta (@vilma_vavavoom) on

Oi Suomi! Satavuotias isänmaamme kerää paljon onnitteluita eri tahoilta ja niistä parhaimpia ovat varmasti laulut ja esitykset. Tässä Oulun poliisin julkaisemassa videossa kuulemme sovituksen Finlandia-hymnistä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Kuuntele ja nauti!