Hevoset ja eläimet yleisesti osaavat usein olla tavattoman hauskoja ainakin ihmisten mielestä. Hevoset ja varsinkin koirat pystyvät myös tulkitsemaan musiikkia ainakin jollakin tasolla ja pienet tanssiliikkeetkin ovat mahdollisia.

Videolla nainen laittaa tunnetun kappaleen soimaan tallissaan ja hevosen reaktio on kerrassaan “cool!” Eläin jammailee musiikin tahdissa liikutellen päätään ylös ja alas.

Miehen tavallinen päivä maatilalla sai käänteen, kun hän näki varsansa, joka alkoi käyttäytyä oudosti. Eläin teki kummallisia liikkeitä, mutta lopulta mies tajusi, mistä oli kyse.

Eläin teki venytyksiä, sillä se hartiat ja niska olivat ilmeisesti jumissa. Katso suloinen video alapuolelta!

Hirvien sarvet muodostuvat pääosin keratiinista ja ne putoavat aika ajoin pois, jonka jälkeen ne kasvavat uudelleen. Videolle näemme suhteellisen harvinaisen tilanteen, jossa suuri hirvi pudottaa toisen sarvensa maahan. Tilanne ei tuota hirvelle kipua, mutta eläin näyttäisi olevan hieman ihmeissään siitä, mitä juuri tapahtui.

Katso video tilanteesta alapuolelta:

Kaikki, joilla on joskus ollut akvaario tietävät sen, kuinka arkoja kalat yleensä ovat. Ne väistävät ihmiset kättä ja haavia parhaansa mukaan, jonka vuoksi vikkelimpiä yksilöitä on erittäin vaikea saada kiinni.

Tällä videolla nähtävä kala on kuitenkin poikkeus, joka vahvistaa säännön, sillä se haluaa omistajaltaan läheisyyttä joka ilta. Videolla mies työntää kätensä akvaarioon, jonka jälkeen hän alkaa rapsutella lemmikkiään.

Finn-koiran kohtalo oli joutua koiratappeluun, jotka ovat laittomia lähes jokaisessa maassa. Koiratappeluissa ihmiset lyövät vetoa ja katsovat kumpi eläimistä voittaa. Yleensä toinen koirista menehtyy taistelun aikana ja voittanut koira lähtee kehästä haavojen ja kipujen kanssa.

Finn-koiran kohtalo ei onneksi ollut näin julma, sillä se saatiin pelastettua surkealta elämältä, joka olisi johtanut kuolemaan. Finn on kaikinpuolin iloinen, kiltti ja lempeä koira sen rankasta menneisyydestä huolimatta.