Queenin “”The Show Must Go On”” -kappaleen tulkitseminen ei ole taakka, josta jokainen selviää kunnialla lävitse. Mahtipontisen ja kovaa asennetta vaativan kappaleen esittäminen kykyjenetsintäkilpailussa vaatiikin luonnetta sekä karismaa.

Tämä ei ole kuitenkaan ongelma 29-vuotiaalle Julia Ivanovalle, joka esitti Ukrainan X- Factor- ohjelmassa lumoavan esityksen.

Kappaleesta tehdyt “amatööritulkinnat” jättävät usein toivomisen varaa, mutta tällä kertaa hiomista ei kaivattu.

Voit katsoa esityksen oheiselta videolta ja ymmärrät miksi sitä hehkutetaan!

Sikiön kehitys äidin kohdussa on itsessään ihme, joka ei lakkaa hämmästyttämästä ainakaan minua. Keskimäärin 9 kuukautta kestävä raskaus on äidille ihanaa, mutta myös raskasta aikaa. Lopulta 9 kuukauden odotus huipentuu synnytykseen, joka tapahtuu yleensä sairaalassa tai kätilöopistolla.

Joissakin tapauksissa äidit valitsevat kuitenkin kotonaan tapahtuvan synnytyksen. Turvallinen ja rauhallinen ympäristö on varmasti jotain, joka tuo raskaassa tilassa olevalle äidille mielenrauhaa.

Voit katsoa oheiselta videolta kätilön kuvaaman videon, jossa lapsi syntyy rakkaiden vanhempiensa luokse.

Musiikki ja rytmi kulkevat veressä, mutta kovalla työllä ja harjoittelulla voi päästä yllättävän pitkälle.

Tämä 3-vuotias tyttö on erinomainen osoitus siitä, kuinka nopeasti lapset oppivat asioita. Kaiken lisäksi on hienoa nähdä, että lapsi selvästi pitää soittamisesta kun hän laulaa Bachin säveltämän kappaleen tahdissa.

Voit katsoa uskomattoman videon alapuolelta!

Jaa video ystävillesi, jotka arvostavat lahjakkaita muusikkoja ja hyvää musiikkia!

Tiet voivat muuttua todella liukkaiksi märkien kelien jälkeen – teitä hiekoittavat työmiehetkään eivät heti aamusta ehdi jokaiseen paikkaan.

Liukkaat tiet aiheuttavat vaaratilanteita erityisesti vanhemmille ihmisille, joiden tasapaino on huonommassa kunnossa. Siksi ei ole huono idea auttaa esimerkiksi vieressä kävelevää mummoa tai varmistaa, että hän pärjää itsekseen.

Tällä videolla näemme esimerkin siitä, kuinka muista ympärillä olevista ihmisistä tulisi pitää huolta.

Auton kojelautakameralle tallentuneella videolla nainen kävelee kävelykatua pitkin ja liukastuu ilkeän näköisesti. Muutamaa sekuntia myöhemmin vieressä oleva autoilija pysähtyy ja hyppää ulos auttaakseen naista.

Voit katsoa videolta kuka auton sisäpuolelta oikein hyppäsi!

Tiedätkö tunteen, kun sinulla on liikaa aikaa ja alat keksiä todella kummallisia tapoja, joilla saat ajan kulumaan nopeammin.

Tämä opiskelijanainen keksi tavan soittaa kappaleita lyijykynällään. Kyllä kuulit oikein.

Tiedät varmasti “Cantina Theme” -kappaleen, jos olet joskus katsonut Star Wars -elokuvia.

Voit katsoa oheiselta videolta, kun opiskelijanainen soittaa lyhyen ja ytimekkään kappaleen. Muistathan laittaa äänenvoimakkuuden kovalle, sillä kynästä ei lähde kovin voimakasta ääntä.