Kulning on laulu, jota tavallisesti käytetään lehmien paimentamiseen laitumellla. Tällä videolla nainen kuitenkin päättää kokeilla, mitä tapahtuu, jos hän laulaa järvelle. Hetken päästä kaksi joutsenta saapuvat laiturin lähelle tervehtimään laulun lurittanutta naista. On se luonto ihmeellinen!

Tällä hetkellä maapallolla on käynnissä suuri sukupuuttoaalto, jollaista ei olla nähty koko ihmisten olemassaolon aikana. On valitettavan surullista, että ihmiset ovat syy sukupuuttoaaltoon, joka vie näitä upeita eläinlajeja ikuiseen unholaan.

Tällä koskettavalla videolla pääset näkemään harvinaista videomateriaalia jo sukupuuttoon kuolleista eläimistä.

Los Angelesissa saattaa tällä hetkellä olla vaikeaa saada pöytävarauksia osasta kaupungin parhaita ravintoloita. Syynä saattaa olla tämä Popeye-niminen koira. Tämän hurmurin omistaja Ivy Diep kertoo, että löydettäessään Popeye oli todella laiha, mutta saatuaan rakastavan kodin koirasta tuli niin suloinen, että Diepin ystävä kehotti tätä aloittamaan koiralle omistetun Instagram-tilin, josta tulikin iso hitti. Diep kertoo, että Popeye on todella hyväkäytöksinen eikä oikestaan järin kiinnostunut kuvissa esiintyvistä herkuista.

1.

2.

3.

4.

5.

Lähde: Bored Panda

Pariskunta pyörittää omien töidensä ohella omaa pientä maatilaa, jossa on kotieläimiä. Heillä oli jo runsaasti eläimiä, mutta he halusivat vielä ankkoja täydentääkseen kokoonpanon. Niimpä he ostivat hedelmöitettyjä ankanmunia.

Ankanpoikaisten kuoritutuessa tapahtui kuitenkin jotain erittäin harvinaista ja ainutlaatuista. Kissa oli nimittäin ”varastanut” ankat itsellensä ja moni luulisikin jo tässä vaiheessa, että se oli sen tarinan loppu.

Kissa oli kuitenkin ottanut ankat ”pennuikseen” ja se myös imetti niitä. Kissalla oli ankanpoikasten ohella omia pentuja, joista se piti huolta samalla.

Eläinten jälkikasvu tuppaa usein olemaan aivan yhtä aivan yhtä uteliasta, kuin ihmistenkin jälkikasvu.

Perheellä oli naurussa pidättelemistä, kun hirvi ja sen vasa tulivat metsästä pihalle. Vasa ei ollut ennen nähnyt sadetinta, joka sen mielestä näytti varmasti todella erikoiselta laitteelta.

Katso huvittava tilanne yläpuolelta. (Kelaa 3 minuutin kohdalle, mikäli et jaksa odottaa)