Elämässä täytyy tehdä valintoja — panostaisiko rahaa taloon, autoon, vaatteisiin, tavaroihin tai esimerkiksi matkustamiseen?

Jenna päätti valita upean asunnon sijasta matkustamisen. Hän asuu äärimmäisen pienessä, mutta suloisessa talossa, jotta hänellä olisi varaa nähdä maailmaa. Mielestäni hänen tarinansa on erittäin inspiroiva ja ihana, sillä elämässä täytyy tehdä niitä asioita, joista on kiinnostunut!

Katso Jennan tarina alapuolelta:

31 ihmisestä koostuvat voimistelyryhmä hämmästytti yleisön, Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa. He olivat pukeutuneet kummallisesti, enkä aluksi oikein ymmärtänyt, mistä on kyse. Lopulta on helppo kuitenkin huomata, kuinka lahjakkaita ihmisiä ryhmässä on. Heidän kehonhallintansa on suorastaan uskomattomalla tasolla.

En ole koskaan ennen nähnyt näin erikoista ja samaan aikaan lumoavaa esitystä. Katso video alapuolelta ja jaa se ystävillesi!

Sälekaihtimet ovat kätevät, mutta erittäin tylsän ja ruman näköiset — monien henkilöiden mielestä.

Tällä videolla näytetään, kuinka tavallisista sälekaihtimista saa valmistettua upeat verhot, jotka voi laskea toivotulle korkeudelle. Parasta koko niksissä on se, että saat itse valita kankaan, josta verhot valmistetaan ja nämä ajavat asiansa myös erinomaisina tummennusverhoina, koska kesäisin saattaa olla liiankin valoisaa erityisesti aamuyöllä.

Katso ohjeet alapuolelta ja kokeile!

Jaa niksi myös ystävillesi, jotka pitävät tämänkaltaisista projekteista!

Ulkonäkö saattaa pettää — Luc Arbogast on siitä elävä todiste!

Strasbourgissa, Ranskassa kävelleet ihmiset eivät näyttäneet kiinnittävät katusoittajaan minkäänlaista huomiota. Tilanne muuttui kuitenkin täysin, kun mies alkoi laulamaan kaunista kappaletta.

Harva voisi koskaan kuvitella, että Lucista lähtee näin kaunis ja herkkä ääni. Mies muistuttaa ulkonäöltään rock-tähteä, mutta hänen äänensä on kuin oopperalaulajalla.

Steve Hartman on eläköitynyt myyntimies, joka on löytänyt eläkepäiviensä ajaksi uuden ystävän. Kyseessä ei ole ihminen, koira tai kissa, vaan ankka. Mies on ystävystynyt Los Angelesin eläintarhassa asustavan ankan kanssa ja hän käy tapaamassa ystäväänsä lähes päivittäin.

Mielestäni on hienoa ja jopa hieman erikoista, kuinka ankka on kiintynyt mieheen näin suuresti. Steve saa käydä ystävänsä kanssa myös kävelyillä ja kaksikko kääntää kaduilla varmasti katseita!