Dope2111 -niminen Youtube-käyttäjä kuvaa meikkitutoriaaleja, jotka keräävät miljoonia katselukertoja. Tällä videolla nainen meikkaa itselleen kasvot, jotka näyttävät erittäin illuusiomaisilta. Ylimääräiset silmät, kulmakarvat ja huulet luovat näyn, jossa ei tiedä mihin oikein katsoisi.

Videota katsoessa on myös helppo ymmärtää, miksi hänen videonsa ovat niin suosittuja.

Olet varmasti joskus kuullut, kun joku valittelee omia pisamoitaan. Joskus pisamia kasvoillaan kantavia ihmisiä myös kiusataan, vaikka ne ovat asia, johon kukaan ei voi vaikuttaa. Ne ovat itse asiassa asia, joista jokaisen tulisi olla ylpeä. Pisamat tekevät jokaisesta ihmisestä persoonallisen ja kauniin oman itsensä.

Erilaisuutta tulisi korostaa ja arvostaa, sillä massasta erottuminen on hieno asia! Katso upea video, jonka jälkeen jokainen voi lähteä ulos ylpeänä omista pisamoistaan.

Koiran ja ihmisen ystävyys on side vertaansa vailla. Sen osoittavat selkeästi Watson, tämä ihastuttava kultainennoutaja, ja hänen omistajansa. Kun Watsonin ihminen sanoo “trust fall” (=”luottamuskaadu”), koira kellahtaa takaperin hänen syliinsä. Tästä hymyä jokaisen päivään!

 

A video posted by Watson The Golden (@wat.ki) on

Joka vuosi talvi ja lumi saapuvat, ihmisten niin ihastukseksi, kuin vihastukseksi. Näiden veijareiden leikit lumessa ja selkeä aito innostus ovat niin hauskaa ja hellyyttävää katsottavaa, että ehkä talven tulo harmittaa tänä vuonna vähän vähemmän!

1.

via GIPHY

2.

via GIPHY

3.

via GIPHY

4.

via GIPHY

5.

via GIPHY

6.

via GIPHY

7.

via GIPHY

8.

via GIPHY

9.

via GIPHY

10.

via GIPHY

11.

via GIPHY

12.

via GIPHY

13.

via GIPHY

14.

via GIPHY

Tatuoinneilla on usein jokin tarina takanaan, mutta joskus kaunis kuvakin on kivun arvoista. Lintujen sanotaan symboloivan vapautta, sillä se voi lentää vapaana taivaalla. Tässä on 12 kaunista kuvaa erilaisista siivekkäistä, jotka saavat tatuointikuumeen taas nousemaan.

 

A photo posted by Anahí R. (@anahiroart) on

A photo posted by Anna Yershova (@yershova_anna) on

A photo posted by DG_ink (@drag_ink) on

A photo posted by Mauricio Luis (@riciols) on