Emma on 26-vuotias nainen, joka on kotoisin Irlannista. Hän on tällä hetkellä 2 lapsen yksinhuoltajaäiti, joka pyörittää omaa yritystä kotonaan, jotta voisi viettää enemmän aikaa lastensa kanssa.

Emman ongelmat alkoivat, kun hänen aviomiehensä oli pettänyt häntä. Emma alkoi epäillä miestään, jolloin hän sai haukkuja vainoharhaisuudesta. Emma kuitenkin halusi selvittää asian, jonka vuoksi miehellä meni hermot ja hän löi Emmaa. Nainen kuitenkin antoi anteeksi ja jatkoi suhdetta tavalliseen tapaan, sillä hän rakasti miestään ja uskoi tilanteen muuttuvan. Väkivallan uusiutuessa Emma päätti lähteä lastensa kanssa pois kotoa, sillä kenenkään naisen ei tulisi pelätä väkivaltaa omassa kodissaan.

Nyt kovia kokenut nainen haluaa auttaa muita samassa tilanteessa olevia naisia kehottamalla heitä olemaan vahvoja ja lähtemään pois väkivaltaisista kodeista.

Logan-niminen poika on ladannut Youtubeen omia videoitaan. Eräänä päivänä Logan päätti lukea videoihin tulleita kommentteja, ja se sai hänet todella surulliseksi. Netissä kiusaaminen on tänä päivänä yleistä, sillä ilkeiden kommenttien kirjoittaminen nimimerkin takaa on helppoa. Haukkuja ei kuitenkaan kannata ottaa vakavasti, sillä usein kiusaajilla itsellään on paha olo, jota he purkavat tällä tavalla muihin ihmisiin.

Kommettien lukemisen jälkeen Logan pyysi isäänsä kuvaamaan videon, jossa poika lukee kommentit ääneen. Logan haluaa rohkaista kiusattuja ihmisiä olemaan välittämättä tyhmistä kommenteista, sillä valitettavasti ilkeät ihmiset eivät katoa mihinkään.

”Olin todella epäileväinen tätä ideaa kohtaan, mutta poikani oli sitä mieltä, että mikäli hänellä on edes pieni mahdollisuus auttaa muita kiusattuja, niin miksi hän ei kohtaisi kiusaajiaan netissä vastaamalla heille uudella videolla. Jonain päivänä toivon, että minulla on yhtä paljon rohkeutta kuin pojallani”, Loganin isä kertoo.

39-vuotias Uzeyer Novruzov osallistui America’s Got Talent -ohjelmaan. Edesmennyttä Charlie Chaplinia ihaileva Novruzov halusi lumota katsojat taidoillaan – ja siinä hän onnistuikin. Miehellä oli lavalla mukanaan vain tikapuut, joiden avulla hän esitti uskomattoman shown.

Mikäli olet järjestämässä lähiaikoina juhlia, melonismoothie on oiva valinta tarjoiltavaksi. Helppo ja raikas smoothie on virkistävä ja se sisältää paljon nestettä, jota ihminen tarvitsee kesäisin tavallista enemmän. Juoman valmistamiseen kuluu vain muutamia minuutteja, eikä tiskiä ei synny lainkaan.

Tässä kesän hittismoothien valmistusohje:

1. Tarvitset poran, vesimelonin ja henkarin.

2. Leikkaa veitsellä vesimeloniin pieni reikä.

3. Tämän jälkeen irrota henkarin metalliosa ja taivuta se niin, että se mahtuu sisään meloniin tekemästäsi reiästä.

4. Kiinnitä taivutettu henkari poraasi.

5. Sekoita melonin sisustaa noin 30 sekunnin ajan, ja yritä saada sisältö mahdollisimman hyvin sekoitettua parhaan lopputuloksen saamiseksi.

6. Leikkaa tämän jälkeen kertakäyttömukista suuaukko, josta melonismoothie pääsee valumaan.

7. Muista myös muotoilla melonissa oleva reikä mahdollisimman tarkasti, jotta mehua ei pääse valumaan suuaukon ulkopuolelta.

8. Melonille voi tehdä hauskat kasvot.

9. Ja eikun juomaan!

10. Voit halutessasi tehdä melonille jalustan leikkaamalla siitä siivun pois.

11. Sillä tavalla se pysyy pöydällä tukevasti.

12. Nam!

 Kuvat: Youtube

Luonto todistaa jälleen kerran, ettei kaveruus katso ulkomuotoa. Videolla pieni sorsanpoikanen joutuu kalojen saartamaksi ja aluksi tulee olo, kuin kalat vaanisivat sorsaa.

Kalojen käytöksellä on kuitenkin syynsä, sillä pieni lintu syöttää kaloja vuorotellen yksi kerrallaan. Välillä kalat eivät malta odottaa vuoroaan, mutta sorsa hallitsee tilanteen hienosti ja rauhallisesti.

”Tässä sinulle”

”Muistakaa, yksi kerrallaan”