Ihmisellä on ikävän usein tapana omia luontokappaleita itselleen. Minun mielestäsi eläimet, kukat, puut ja muut eliöt ovat kauneimmillaan niiden omassa elinympäristössä.

Brasilian Fernandossa tapahtui välikohtaus, jossa turisti sai ansaitsemansa opetuksen. Hän oli nostanut hainpoikasen vedestä ja ottanut kuvan eläimen kanssa.

Hai oli kuitenkin tapahtumista eri mieltä, sillä se päätti napata turistin käden suuhunsa. Naisen vastoinkäymiset eivät kuitenkaan loppuneet vielä tähän, sillä hän sai poliisilta noin 5800 euron sakot.

Voit katsoa videon tapahtuneesta alapuolelta:

Optiset illuusiot kiehtovat ihmisiä – ja näköjään myös eläimiä.

Me kaikki tiedämme spiraalin muotoisen symbolin, joka näyttää aivan siltä kuin se pyörisi. Todellisuudessa aivot tekevät sinulle kepposen, sillä kuva on täysin paikoillaan.

Kissat jäävät usein ihmettelemään itseään peilistä, ne rakastavat ympäristönsä tarkkailemista ja näköjään myös piirrustukset kiehtovat niitä.

Voit katsoa alapuolelta videon, jossa kissa yrittää pyydystää “liikkuvia kuvioita.”

Video sai minut hymyilemään, jaa se Facebookissa mikäli sinutkin! 🙂

Toisten kiusaaminen voi johtua monista syistä, mutta samalla pahalla on aina tapana saada palkkansa.

Paviaanit ja muut apinat ovat eläinkuntamme älykkäimpiä eläimiä. Siksi ne ovat usein yllättävän tietoisia siitä, mitä esimerkiksi ympärillä olevat ihmiset tekevät.

Videolla näemme pienen tytön, joka kiusaa paviaania. Hetken kuluttua hän saa erinomaisen muistutuksen siitä, mitä toisen kiusaamisesta seuraa.

Voit katsoa videon alapuolelta!

Tiesitkö, että leijona ja tiikeri ovat niin läheistä sukua, että ne voivat saada keskenään jopa pentuja. Maailmassa on ainoastaan noin 1000 tiikerin ja leijonan risteytystä ja valitettavan moni niistä elää vankeudessa ihmisten huviksi, Daily Mail kirjoittaa.

Nämä “liikerinpennut” eivät kuitenkaan elä vankeina. Yeti, Sampson, Apollo ja Odlin ovat jo itsessään ainutlaatuisia, mutta vielä harvinaisempia niistä tekee se fakta, että ne ovat valkoisen leijonan ja valkoisen tiikerin pentuja.

Ivory (uros leijona) ja Saraswati (naaras tiikeri) ovat pentujen ylpeät vanhemmat. Koko perhe asuu yhdessä Myrtle Beachilla sijaitsevassa puistossa, Carolinassa, Yhdysvalloissa.

Pennut kasvavat viikossa noin 450 grammaa ja tänä päivänä ne ovat jo täysikasvuisia, sillä tämä video on kuvattu vuonna 2014.

Voit katsoa ainutlaatuisista pennuista kuvatun videon alapuolelta!

Kissat saattavat olla joskus viekkaita ja ehkä jopa “ilkeitä”, mutta minä väitän etteivät ne oikeasti ole kuitenkaan luonteeltaan sellaisia. Kissojen täytyy olla hieman viekkaita, sillä kuinka ne muuten voisivat juosta pihalla ja napata hiiriä?

Tällä videolla näemme kissojen välisen keskustelun, joka on ihastuttanut kymmeniä miljoonia ihmisiä. Kukaan ei tiedä, mistä kaksikko keskustelee, mutta toisaalta ei edes tarvitse. Video on yksinkertaisesti suloinen ja ystävysten salaisuus saakin jäädä niiden välille.

Katso video ja jaa se parhaalle ystävällesi! 🙂