On suorastaan hämmästyttävää, kuinka taitavia jotkin ihmiset ovat — ainakin sellaisten ihmisten mielestä, jotka osaavat piirtää vain tikku-ukkoja. (tarkoitan tässä tapauksessa itseäni)

Meikki on yksi sellainen asia, jonka avulla pystyy luomaan todella erikoisia optisia illuusioita. Dain Yoon on tästä erinomainen esimerkki, sillä hän osaa meikata itsensä täysin yliluonnollisen näköiseksi. Hän tekee naamastaan suorastaan todellisen taideteoksen.

Dain osaa meikata itsestään suorastaan näkymättömän ja hänen pääosaamisensa keskittyy suurimmaksi osin kasvoihin.

Katso alta, millaiseksi nainen on kuluneiden vuosien aikana itsensä meikannut:

Kiusaaminen on väärin kouluissa, työpaikoilla ja lähtökohtaisesti aivan jokaisessa paikassa. Kiusaaminen on raukkamaista ja se voi aiheuttaa ihmiseen pysyviä arpia. Pahimmassa tapauksessa kiusaaminen johtaa itsetunnon tuhoutumiseen, masennukseen ja jopa itsetuhoisiin ajatuksiin — tämän vuoksi on tärkeää, että vanhemmat, luokkatoverit ja opettajat puuttuvat kiusaamiseen mahdollisimman nopeasti.

Tässä esimerkissä näemme loistavan esimerkin isästä, joka tukee kiusattua tytärtään. Tyttö näyttää erilaiselta kuin muut, jonka vuoksi hän on joutunut pilkan kohteeksi koulussa. Isän ratkaisu tilanteeseen? Kerrassaan nerokas — hän päätti maalata koko talon mustaksi ja tehdä kokonaisuuden sellaisen, joka miellyttää tytärtä. Teko on tärkeä siksi, että isä osoitti tukevansa tytärtään, eikä halua hänen muuttuvan vain sen vuoksi, että tyttö näyttäisi samalta kuin muut ihmiset.

Tämä projekti saa minulta todella suuren arvostuksen — Morgans Wonderland tarjoaa huvia ja iloa kaikenlaisille lapsille ja aikuisille.

Vesipuisto on suunniteltu niin, että kaikki kehitys- ja liikuntavammaiset ihmiset pystyvät viettämään siellä aikaa.

Puiston perusti Morgan Hartman, sillä hän sai inspiraationsa omasta tyttärestään, joka on vammautunut. Puistoa rakennettaessa, apua kysyttiin muun muassa: lääkäreiltä, konsulteilta, erityisopettajilta ja terapeuteilta.

Lopputulos on mielestäni todella ja hieno. Disneyland voisi ottaa tästä hankkeesta myös mallia!

Ystävyys on side, joka kestää, vaikka aikaa kuluisi viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia — tässä tulee erinomainen todiste!

Damian Aspinall työskentelee Aspinall Foundation -nimisessä järjestössä ja vapauttaa vankeina pidettyjä gorilloja takaisin luontoon. Mies on viimeisen 10 vuoden aikana palauttanut satoja gorilloja luontoon.

Yksi vapautetuista gorilloista oli nimeltään Kwibi. Mies hoiti gorillaa viisi vuotiaaksi asti, jonka jälkeen eläin vapautettiin takaisin luontoon.

Tällä videolla näemme, kun Damien tapaa ystävänsä viiden vuoden tauon jälkeen. Koko hetki on äärimmäisen koskettava.

Evie Clair on 13-vuotias tyttö, joka on ikäisekseen joutunut kokemaan elämässään kovia. Nuoren tytön isällä todettiin syöpä ja uutinen järkytti luonnollisesti koko perhettä. Isä teki kovista kivuista huolimatta kovasti töitä, jotta perhe saisi rahaa.

Perhe tuki isäänsä kaikilla mahdollisilla tavoilla. Yksi tukemisen keino oli se, kun Evie lauloi isälleen Christina Perryn – “Arms” -kappaletta.

Voit katsoa alla olevasta videosta koskettavan esityksen, joka sai jopa Simon Cowellin herkistymään.