Ariana työskentelee cheerleaderina. Hän kuvitteli tekevänsä taas ihan tavallisen työpäivän. Mutta kun musiikki pysähtyi kesken esityksen, Ariana ei enää tiennytkään, mitä tapahtuu. Työkaverit ja poikaystävä sen sijaan olivat juonessa mukana. Kosinta yllätti täysin eikä kyyneleiltä vältytty.

Vaikka Jasmine on vasta 13-vuotias, on hänen äänensä silti parempi, kuin monella muulla julkisuuden laulajatähdellä. Hänen lauluvidoitaan on katsottu Youtubessa yli 10 miljoonaa kertaa. Tytön ääni on todella kaunis, ja hänen lauluaan voisi kuunnella loputtomiin.

Tällä kyseisellä videolla Jasmine laulaa tunnetun biisin ”Riptide”

8-vuotias Liam Fitzgerald ei ole ihan kuka tahansa nuori poika. Hän on nimittäin käynyt elämässään läpi rankan taistelun. Kun Liam oli vasta neljävuotias, hänellä todettiin akuutti lymfaattinen leukemia. Kolme ja puoli vuotta myöhemmin tämä sinnikäs nuori miehen alku, jolla on downin oireyhtymä, pieksi syövän.

Liam rakastaa jääkiekkoa, ja hän kannustaa muun muassa Boston Bruinsia. Tällä videolla poika pääsee lyömään nyrkkiä yhteen suurten sankareidensa kanssa. Vaikka todellisuudessa – suurin sankari on Liam itse.

Lähde

11 kuukauden ikäiset kaksoistytöt syövät aivan rauhallisesti herneitä – kunnes isä alkaa soittaa kitaraa. Tytöt vilkaisevat toisiaan, ja sitten tanssi alkaa. Ei ole epäilystäkään, pitävätkö nämä vauvat musiikista!

Aikaisin aamulla Derek Klingenberg raahasi tuolin ja torvensa suurelle laidunalueelle. Hän istahti alas ja alkoi soittamaan torvea. Pikkuhiljaa kukkulan takaa näkyi lähestyvän jotakin, mutta mitä?

Mustat lehmät juoksivat miestä kohti. Torvensoitto kutsui niitä luokseen. Pian kymmenet lehmät seisovat rivissä miehen edessä, ja kuuntelevat tämän soittoa.