Aviomies oli kuullut, kuinka nainen unelmoi usein uudesta autosta, johon hänellä ei kuitenkaan ollut varaa. Mies päätti tämän seurauksena alkaa säästämään rahaa uutta ajoneuvoa varten. Videolla näemme hienon tilanteen, jossa mies paljastaa vaimolleen ostamansa yllätyslahjan.

Nainen purkahtaa itkuun nähdessään tuliterän auton, joka odottaa parkkipaikalla uutta omistajaansa.

Moniquey-niminen Reddit-käyttäjä latasi nettiin lyhyen videopätkän, joka sai ihmiset hämilleen. Naisen hiukset vaihtavat väriään, koska Moniquey on värjännyt ne taitavasti.

Eikö olisi ihana herätä aamulla ja valita hiusten väri fiiliksen mukaan?!

Katso video alapuolelta:

Australialainen koomikko Celeste Barber jatkaa julkkisten järjettömimpien Instagram-kuvien kustannuksella pilailua. Berberin Instagram-tilillä on jo 1.3 miljoonaa seuraajaa, eikä ole vaikeaa nähdä miksi! Monet seuraajat ovat raportoineet arvostavansa taattua päivittäistä naurua ja ovat jopa alkaneet haastamaan Barberia parodisoimaan tiettyjä julkkisten kuvia.

 

A photo posted by Celeste Barber (@celestebarber) on

A photo posted by Celeste Barber (@celestebarber) on

A photo posted by Celeste Barber (@celestebarber) on

Joka päivä useat lapset lähtevät kouluun pala kurkussaan – heidät koetaan erilaisina ja ehkä heitä syrjitään ja kiusataan.

Kun koulubussin kuljettaja Cindy Clausen näki miten eräät sisarukset kohtelivat liikuntavammaista poikaa, hän ei enää kyennyt olemaan hiljaa vaan kirjoitti heidän vanhemmilleen lapun.

Usein kun lapsi saapuu kotiin lapun kanssa, se tarkoittaa, että jälkikasvu on keksinyt jäyniä, lintsannut tai pahimmassa tapauksessa kiusannut muita oppilaita. Kun sisarukset Annaliese ja Jorge eräänä päivänä tulivat kotiin mukanaan lappu koulubussin kuljettajalta, vanhemmat eivät tienneet miten reagoida.

Facebookin Love What Matters-sivulle jakamassaan kirjeessä Annaliesen ja Jorgen vanhemmille, Jorge Seniorille ja Leonorille, Clausen kirjoittaa:

“Rakkaat Jorge ja Leonor,

Minun on aivan pakko kirjoittaa teille kertoakseni, miten kauniita lapsenne ovat, sisältä ja ulkoa! Sen on pakko olla lähtöisin kotoa, kärsivällisyydestänne ja kasvatuksestanne, esimerkistä jota annatte ja opetatte.

Bussillani matkustaa Jackson-niminen lapsi. Molemmat lapsenne ovat osoittaneet hänelle hurjasti myötätuntoa ja tukea. Joka päivä lapsenne kysyvät, voivatko istua Jacksonin kanssa.

Toisinaan Jackson on surullisen näköinen astuessaan bussiin, mutta heti nähdessään Anneliesen ja Jorgen hän hymyilee. Jacksonilla on vaikeuksia kävellä ja hänellä saattaa kestää hetki päästä paikalleen istumaan.

Tänään Anneliese kurkisti paikaltaan ja sanoi, “anna mennä, Jackson, pystyt siihen” ja kun pääsimme koululle asti Jorge kantoi Jacksonin repun ulos.

Tiedän, että tiedätte miten upeita lapsenne ovat, mutta halusin teidän tietävän, että se näkyy!

Cindy Clausen
Bussi #50″

Aikana jolloin ihmiset ovat niin kiireisiä ja uppoutuneet itseensä, on ihanaa lukea lapsista jotka välittävät ja tukevat toisia. Se jos mikä luo toivoa tulevaisuudelle!

Lähde: Newsner

Ei liene enää ketään, jolle Kardashianin perhe olisi tuntematon ilmiö. Kardashianien klaani on tunnettu eritoten upeista meikeistään. Tällä videolla luodaan Kendall Jennerin tyyli, hauskan huulenheiton lomassa. Lopputulos on sen näköinen, että minä taidan suunnata suoraan töiden jälkeen meikkiostoksille!