Kiinnostaisiko sinuakin aloittaa uusi tanssiharrastus, mutta tanssipari puuttuu? Ei hätää, sillä jos kotoasi löytyy lemmikki, voit kouluttaa siitä vallan mainiota tanssiseuraa, kuten tämä videolla oleva nainen on tehnyt.

Nainen tanssii niin sulavasti vatsatanssia pitbullinsa kanssa, että meinaa kyllä suu loksahtaa auki, kun katsoo näiden kahden menoa.

Mistä tietää, että kissa tosiaan rakastaa sinua? Jos se puskee itseään kasvojasi vasten, nuolaisee nenänpäätäsi tai kierii onnellisena rintasi päällä niin kyllä, epäilemättä kissasi pitää sinusta.

Tämä suloinen kissa oli erityisen hellyydenkipeällä tuulella, ja teki kaikkea söpöä makoillessaan omistajansa rinnan päällä.

Kesä on kivaa aikaa, kun aurinko paistaa ja on todella lämmintä. Helle kuitenkin nuuduttaa todella nopeasti, ja sen vuoksi pitääkin muistaa välillä vähän virkistäytyä. Virkistäytyä voi monella tavalla ja ottaa vaikka esimerkkiä tästä koirasta, jolla näyttää olevan todella kivaa yksikseen.

Ihana raikas vesi virtaa vesiliukumäessä. Liukumäen alla on uima-allas, johon on ihana läsähtää hurjan laskun jälkeen. Koira tekee tätä kymmeniä kertoja peräkkäin, eikä näytä kyllästyvän. Vaikka video onkin jo vanha, jaksaa tämä aina uudestaan hymyilyttää!

 

Uutiset sodista, nälänhädästä ja ilmastonmuutoksesta ovat meille arkea ja valitettavasti luemme tällaisia uutisotsikoita päivittäin. Vaikka nämä asiat koskettavat meitä, on totuus kuitenkin se, että ne eivät herätä meissä suuria voimakkaita tunteita, koska olemme tottuneet niihin.

Se mihin huomiomme kiinnittyy nykyään, on hyvyys ja auttavaisuus. Maailmassa, jossa tapahtuu päivittäin kamalia asioita, toisen ihmisen tai eläimen auttaminen saa meidät heräämään ja tuntemaan.

Tälle videolle on tallentunut arjen sankareita, jotka hyvyydellään ja auttavaisuudellaan ovat pelastaneet toisen ihmisen tai eläimen päivän.

6-vuotias poika oli saanut maailman parhaimman lahjan – nimittäin ihan oman pikkuveljen. Kun poika sai pitää vastasyntynyttä vauvaa sylissä, teki hän jotain todella herttaista mikä sulattaa jokaisen sydämen.

Poika lauloi ihanalle uudelle pikkuveljelleen asioista, mistä hän hänessä pitää. Hän ei tiennyt että häntä katsellaan, eikä hän edes välittänyt. Kun poika näki äidin kameran kanssa oven suussa, jatkoi hän vain laulamista. Veljen rakkaus on aitoa ja korvaamatonta.