Michelle Poler on nainen, joka pelkää monia asioita. Muutettuaan Venezuelasta New Yorkiin opiskelemaan hän huomasi, että elämä siellä oli todella erilaista. New Yorkissa voi elää unelmaansa, jos vain uskaltaa. Michelle tajusi, että ainoa este hänen ja täydellisen elämän välillä oli pelko. Pelko tehdä asioita.

“Elämäni on tähän mennessä ollut todella määrätietoista ja hallittua, jossa asiat menevät aina suunnitelmien mukaisesti. Huomasin, ettei sellainen elämäntyyli sovi New Yorkissa asuvalle.”

Kampaajalla käynti, koiran silittäminen, autolla ajaminen tai esimerkiksi yleiseen vessaan meneminen on meille monille arkipäivää. Michellelle ne ovat kuitenkin asioita, joita hän jännittää. Nainen aloitti “100 päivää ilman pelkoa” -projektin, jossa hän kohtaa asioita, joita pelkää. Hän kuvaa jokaisen haasteen videolle, jotta muutkin voivat seurata hänen edistymistään projektissa. Nainen on saanut paljon kannustusta ja positiivisia kommentteja, jotka antavat hänelle lisää rohkeutta toteuttaa pelkäämiään asioita.

Michellen “100 päivää ilman pelkoa” -projektia voi seurata hänen omilta kotisivultaan.

Päivä 4: Korvien rei’ittäminen

Päivä 10: Vuorokausi ilman kännykkää

Päivä 12: Päivä eläinten kanssa

Päivä 14: Autolla ajaminen yksin yöllä

Päivä 15: Brasilialainen vahaus

Päivä 32: Yksin matkustaminen

Päivä 35: Julkinen esiintyminen

Päivä 38: Humaloituminen ensimmäistä kertaa

Päivä 39: Veren luovuttaminen

Päivä 40: Baariin meneminen yksin

Lähde: 100dayswithoutfear.com

Ihmissuhteita on moneen lähtöön ja suurin osa niistä on tosi tärkeitä ja merkityksellisiä. Mutta sitten on niitä suhteita, jotka ylittävät kaikki odotukset ja joita ilman ei ole helppoa elää. Ne ihmiset ovat niin tärkeitä ja rakkaita, että ihan meinaa sydän pakahtua pelkästä ajatuksestakin.

Semmoisen suhteen tunnistaa näistä:

Paras ihmissuhde on sellainen, jossa…

… jutellaan asioista niin kuin parhaat ystävät…

… leikitään kuin lapset…

… kinastellaan kuin aviopari…

… ja suojellaan toista niin kuin veli ja sisko.

Jaa tämä sille huikealle tyypille, jota mietit ensimmäisenä!

Kuvat: Fotolia

Cao ja Liu ovat pariskunta, joka osallistui Asia’s Got Talent -kykyjenetsintäkilpailuun. Kaksikko esitti upean tanssiesityksen, joka sai yleisön ja tuomariston pidättämään hengitystään. Mies kannattelee naista käsivarsillaan kuin keijukaista, ja he saavat jokaisen hypyn ja tempun näyttämään todella helpolta. Helppoa se ei kuitenkaan ole, ja tällainen esitys vaatii paljon luottamista. Pariskunnasta kuitenkin hehkuu luottamus, rohkeus ja toisiinsa kohdistuva syvä rakkaus.

Mitä vastaisit, jos sinulta kysyttäisiin: “Millä sanalla kuvailisit kehoasi?”

Koska Taryn Brumfitt ei pitänyt kehostaan, hän päätti laihduttaa rajusti ja treenata vartalonsa timmiksi. Litteästä vatsasta ja kireistä pakaroista huolimatta yksi asia ei muuttunut – hän ei edelleenkään ollut siihen tyytyväinen…

Tämä video muistuttaa jälleen kerran siitä, että kauneus ja onnellisuus tulevat sisältä päin – ei ulkoa.

Kukaan ei näyttänyt välittävän tästä kissasta. Kukaan ohikulkija ei pysähtynyt sen luokse.

Paitsi yksi. Kuvat jakoi Twitterissä nimimerkki @twt_kucingmanja. Hän oli katsonut kauhistuneena verilammikossa makaavaa kissaa. Mutta kun hän meni lähemmäksi, selvisi aika äkkiä syy siihen, miksi kukaan ei ollut pysähtynyt auttamaan kissaa – sillä ei todellakaan ollut mitään hätää.

Kissa näytti makaavan verilammikossa.

Eikä kukaan auttanut sitä.

Syy oli se, että maassa olikin vain punaista maalia. Ovela katti.

“Mitä sä tuut siihen häiritsemään mun päiväunia senkin alhainen ihmisotus?”

Lähde: Twitter