Alana Duranilla diagnosoitiin krooninen autoimmuunisairaus lupus, kun hän oli vasta 12-vuotias. Alanan perhe testattiin yhteensopivan munuaisen löytämiseksi, mutta kukaan heistä ei ollut sopiva luovuttaja.

Naisen tyttöystävä Lori kävi myös testattavana ja sai tietää kelpaavansa tähän tärkeään tehtävään. Hän päätti valmistaa mitä suloisimman yllätyksen elämänsä rakkaudelle.

Pari tapasi aikanaan deittisovellus Tinderissä, joten Lori antoi Alanalle paketillisen lahjoja, jonka pohjalla oli iso kortti. Siinä luki “It’s a Match!” eli vapaasti suomennettuna “Me sovimme yhteen!”.

Katso koskettava video loppuun asti!

Lähde: PinkNews

Sormus saattaa joskus juuttua sormeen, kun kudos sen ympärillä turpoaa. Syitä voi olla monia ja esimerkiksi epäterveellinen ja suolainen ruokavalio aiheuttavat raajoissa turvotusta.

Sormus on kuitenkin mahdollista irrottaa tällä näppärällä niksillä, jonka kuka vaan pystyy tekemään jo kotioloissa.

Helena-tyttö ja Frimann-poni harjoittelevat usein yhdessä esteradalla. Videolla näemme suloisen tilanteen, kun tyttö putoaa ponin päältä hellävaraisesti, sillä poni tietää, kuinka tällaisissa tilanteissa tulee toimia.

Katso video alapuolelta:

Marcelito Pomoy voitti Filippiinien Talent -kilpailun ja emme oikeastaan ihmettele lainkaan miksi. Mies omaa käsittämättömän monipuolisen äänen, jonka avulla hän pystyy laulamaan naisten ja miesten ääniä erittäin uskottavalla tavalla.

Kuuntele ja saatat epäillä, onko kuulemasi edes tosi!

Teini-iässä lapset saattavat laiminlyödä vanhempien kanssa sovittuja sääntöjä. Yksi ehkä yleisimmistä säännöistä, joita rikotaan tai venytetään on kotiintuloaika.

Äidin soittaessa nuoren on helppo olla vastaamatta ja kuunnella valitukset vasta kotosalla. Tämä äiti kehitti kuitenkin puhelinsovelluksen, jonka avulla hänen poikansa vastaa jokaiseen puheluun tai soittaa ainakin takaisin, sillä muuten hänen puhelimensa pysyy lukittuna.