hospice

Fospice on Foster Dog NYC:in ohjelma, joka etsii kodittomille vanhoille ja sairaille koirille hoivaa ja turvaa, jotta he voivat lähteä viimeiselle matkalleen arvokkaalla tavalla. Järjestö tarjoaa uusille omistajille eläinlääkärikäyntejä, tarvikkeita ja ruokaa.

Chelsea Massimin otti huostaan 13-vuotiaan chihuahua Lucyn. Seniorikoira, joka taistelee syöpää ja munuaisongelmia vastaan on selvinnyt rankoista asuinolosuhteista. Massimin tuli surulliseksi kuultuaan Lucyn tarinan ja haluaa tarjota tälle loppuelämäkseen paljon ruokaa ja rakkautta.

fospice4

”Liian moni vanha ja sairas koira kuolee löytöeläinkodeissa. Joskus niihin tuodaan eläimiä, jotka eivät ole tarpeeksi terveitä adoptoitaviksi.”

fospice3

”Niillä on silti oikeus saada terveydenhuoltoa ja elää loppuelämänsä rakastavassa kodissa. En halua, että yksikään koira jää jumiin löytöeläinkotiin.”

vanha-koira

”Perhettään kaipaava vanha koira tarvitsee rauhallisen elinympäristön viimeisinä elinvuosinaan”, Foster Dog NYC:in perustaja, Sarah Brasky kertoo.

vanha-koira2

Kuvat: Foster Dogs NYC / Lähde: BarkPost

Lapset rakastavat kakkuja, mutta yleensä varsinkaan aikuiset miehet eivät ole niin kakkujen perään. Tämä metsurikakku saattaa kuitenkin muuttaa tilanteen, sillä se on yksinkertaisesti upea. Puunrungon näköiseksi leivotussa kakussa kaikki osat ovat syötäviä, myös kirves.

Portlandista, Oregonista kotoisin oleva Elizabeth Marek on kirjoittanut kirjan kakuista ja niiden koristelusta. Hän leipoo kakkuja ammatikseen ja sen huomaa myös nettisivuilta, jossa hänen kakkujaan on näytillä lisää.

Metsurit ovat kiehtoneet Marekia koko hänen elämänsä ajan.

1

Metsurien inspiroimana hän päätti tehdä teemaan sopivan kakun.

2

Upeat ruudukot koristavat kakun sisäpuolta.

3

Tällä kertaa ei ole kirsikka kakun päällä, vaan kirves.

4

Myös kirveksen saa syödä.

5

6

7

Tästä linkistä pääset kolmeen kuvaan, joista näet kuinka kakun ruudut valmistetaan.

Via: BoredPanda

Kuvat: Facebook

Tätä on todella hauska kokeilla lasten tai miksei aikuistenkin kanssa. Piirrä ensin oman kätesi ääriviivat valkoiselle paperille ja sen jälkeen seuraa videolta, miten vaakasuorat viivat piirretään. Lopuksi väritä eri väreillä, saadaksesi piirroksestasi entistä vaikuttavamman. Näin pystyt luomaan upean kuvan kädestä, joka näyttää siltä, kuin se olisi kolmiulotteinen.

Jokaisen rakentelua ja kaikenlaista värkkäämistä rakastavan suurin haave lienee vanhan koulubussin ostaminen ja sen remontoinen asuntoautoksi. Patrick Schmidt oli työtön ja asui Californiassa, kunnes 90-luvun alussa valmistettu koulubussi muutti hänen elämänsä. Hän käytti koko kesän auton remontoimiseen asumiskelpoiseksi isänsä kanssa. Sitten hän lähti tuhansien kilometrien pituiselle matkalle kohti Floridaa, läpi kolmenkymmenen osavaltion.

Patrick Schmidt ei halunnut elää oravanpyörässä.

bussi1

Kun hän näki myynti-ilmoituksen vanhasta koulubussista, hän osti sen säästöillänsä.

bussi3

Schmidt ja hänen isänsä käyttivät kolme kuukautta sen remontoimiseen.

bussi4

”Halusin kokeilla, millaista elämä on tien päällä.”

bussi5

He asensivat autoon jopa tiskialtaan.

bussi7

..sekä suihkun.

bussi8

Ledivalot luovat tunnelmaa.

bussi9

Ilmastointikin löytyy.

bussi10

”Tällaisen elämän olen aina halunnut. Ajaa ja matkustella ympäriinsä, tehdä tilapäisiä töitä ja katsoa, mitä tapahtuu.”

bussi11

Lähde: Bored Panda

Possuja näkee harvoin vapaissa oloissa ja yleensä mielikuvat ohjaavat heti sikaloihin, joissa on ahdasta. Tällä videolla pääset kuitenki näkemään, kuinka Oliver possu juoksentelee ympäriinä korviaan myöten iloisena. Possuilla on tapana pyöriä ja juosta ympyrää, kun ne ovat iloisia.