Tämä nainen on ollut kädetön pienestä saakka ja hän on oppinut pukeutumaan ilman käsiä. Tämä uskomaton suoritus tuntuu kädellisen ihmisen mielestä lähes käsittämättömältä, mutta video todistaa tempun olevan totta.


Nämä lapset tanssivat Michael Jacksonin Thriller-kappaleen tahdissa. Videosta, jonka vanhemmat kuvasivat on tullut nyt nettihitti ja se kerää suosiota suloisuudellaan.


Hurjia tilanteita sattuu päivittäin ympäri maailmaa, mutta tällä miehellä kävi uskomaton tuuri. Mies taisi olla humalassa, kun hän kaatui selälleen junaraiteille. Onneksi paikalla oli ihmisiä ja yksi sankari, joka pelasti miehen junaraiteilta juuri ennen junan saapumista asemalle.

Tim Dodd on kuvannut miehen ja naisen välistä rakkaustarinaa. Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja tämä koskettava tarina saa monet liikuttumaan. Todellista rakkautta eivät voita mitkään haasteet, eivätkä elämän vaikeudet. Täytyy myös muistaa, että jokaisesta iloisesta ja terveestä päivästä pitäisi olla kiitollinen, sillä koskaan ei tiedä mitä voi tapahtua.

Lähde: Buzzfeed


Kaverukset olivat yhdessä kalassa, kun veneen ollessa liikkeessa siihen hyppäsi suuri kala. Kaikki näytti aluksi menevän normaalisti, kunnes mies tippuu veneestä. Lopputuloksena koko kaveriporukka sai loistavat naurut ja tilanteessa ei sattunut mitään vakavaa.