Deedeen elämältä putosi pohja, kun hänen aviomiehensä menehtyi yllättäen. Aviomiehen Pizza Bella – yrityksen pyörittäminen jäi Deedeen harteille. Kaiken surun ja tuskan keskellä Deedeen oli pysyttävä lujana firman ja kaikkien siinä työskentelevien työntekijöiden vuoksi.

Nyt kuitenkin Deedeen ahkeruus palkitaan. Eastern Bank halusi lahjoittaa Deedeelle kylpyläloman, mihin hän sai mennä parhaan ystävänsä kanssa. Se oli kuitenkin vain pieni osa suunnitelmaa – oikeasti Deedee haluttiin vain pois pizzerian luota, jotta oikea yllätys pystyttäisiin toteuttamaan salassa.

Perheen, ystävien sekä Eastern Bankin rahoituksen avulla koko ravintola pistettiin uusiksi sisustukseltaan. Auttamassa oli myös Deedeen molemmat tyttäret, joita hän ei ole nähnyt pitkään aikaan. Työporukka pohti, että kumman näkemisestä Deedee tulee olemaan iloisempi – uuden ravintolansa vai tyttäriensä.

Loppujenlopuksi yllätys taisi mennä aika nappiin, sillä Deedee ei meinannut saada sanoja suustaan astuessaan Pizza Bellan ovista sisään.

Norsut ovat hyvin älykkäitä ja sosiaalisia eläimiä, minkä vuoksi ne pystyvät oppimaan yllättävän paljon asioita. Videolla esiintyvä norsu huomaa maassa roskia. Se lähtee empimättä kävelemään niitä kohti ja nostaa ne roskikseen.

Tällainen pieni teko nostattaa kunnioitusta entisestään eläimiä kohtaan. Jos kerran norsu pystyy siihen, niin miksi emme mekin?

Kultaisetnoutajat ovat tunnettuja lempeydestään ja lapsiystävällisyydestään. Videolla näet vauvan, joka haluaisi koiran luun itselleen – siinä kuitenkaan onnistumatta. Kultainennoutaja ottaa kuitenkin tilanteen lempeästi ja antaa lopulta vauvalle luun.

Näin ihastuttavaa ystävyyssuhdetta tulee vaalia kaikin mahdollisin tavoin.

Yhdysvalloissa valmistaudutaan joka vuosi hyvissä ajoin Super Bowl -kilpailuun. Mainospaikat tässä kyseisessä pelissä ovat ennätyskalliit. Viime vuonna yksi mainostajista oli Budweiser-olutmerkki, jonka mainos nousi hitiksi jo ennen itse peliä. Syy oli yksinkertainen – mainos sai katsojan silmänurkat kostumaan.

Tässä on vuoden 2015 Budweiser-olutmerkin mainos. Voi vain todeta, ettei Budweiser alittanut rimaa tälläkään kertaa.

Maailmalla sattuu ja tapahtuu päivittäin mitä erikoisimpia asioita – minkä vähintäänkin nämä kuvat todistavat. Jos joskus tuntuu siltä, että on ollut outo päivä, niin silloin kannattaa vilkaista nämä kuvat läpi. Näillä ihmisillä päivä on nimittäin ollut taatusti oudompi.

1. Nainen, joka ”puukotti” miestään oravalla.


Lähde

2. Mies, joka hoitaa ruoanlaiton ja pesulla käymisen samaan aikaan.


Lähde

3. Nuorukainen, joka otti tanssiaiset hieman liian tosissaan.


Lähde

4. Mies, joka halusi tuntea naisen ihon sheivaamalla oman jalkansa.


Lähde

5. Mies meni naimisiin hevosen kanssa.


Lähde

6. Suloinen Shrek-pariskunta.


Lähde

7. Poika etsii ”emo” tyttöystävää tarkoin kriteerein.


Lähde

8. Nainen, joka vei opettamisen uudelle tasolle.


Lähde

9.  Koirat menevät naimisiin.


Lähde

10. Nuori ”gangsteri” tunnustaa heittäneensä kävyn.


Lähde

11. Maailman paras ja kekseliäin isä.


Lähde

12. Mies, joka kantaa säkkejään ylpeänä.


Lähde

13. Mies, joka ylpeänä esittelee tatuointiaan. ”Kun taivutan kättäni kananugetti osuu barbequedippiin.”


Lähde

14. Teini selittää miksi hän harrasti seksiä kinkkutaskun kanssa.

Lähde