Madeline Stuart on ammattimalli, joka pääsi mukaan BuzzFeedin muuttumisleikkiin. Hänet stailattiin Disney-prinsessoista inspiroituneena kuudella eri tavalla. Esikuviksi valittiin Tähkäpää, Jasmine, Elsa, Mulan, Belle ja Ariel. Madeline näyttää aivan häikäisevältä eri prinsessoina ja mikä tärkeintä, hän osaa pitää samalla hauskaa.

1. Tähkäpää

rapunzel

2. Jasmine

jasmine1

3. Elsa

elsa1

4. Mulan

mulan1

5. Belle

prinsessa1

6. Ariel

Ariel

Lähde ja kuvat: BuzzFeed

Talven pakkasten keskellä tulee näprättyä puhelinta ilman hanskoja ja sormethan siinä hommassa jäätyvät. Useimmat tähän tarkoitukseen valmistetut hanskat ovat usein tavallisia mustia sormikkaita. Nämä kissakäsineet ovat kaikessa söpöydessään vieläpä hauskat, sillä selatessasi Facebookia, näyttää ihan kuin kissa heiluttaisi häntäänsä.

Kultaisennoutajan tahto miellyttää omistajaansa on usein suuri. Siksi ne ovat hyvin ihmisrakkaita ja ystävällisiä koiria, jotka sopivat mainiosti esimerkiksi lapsiperheisiin.

Videolla omistaja pyytää koiraansa siivoamaan omat lelunsa takaisin koriin. Eläin ei pyynnön jälkeen kauan epäröinyt, vaan alkoi tuota pikaa hommiin.

Origami on Japanissa 1600-luvulla kehitetty perinteinen taiteenlaji, jossa käytetään hyödyksi paperia. Kaikki paperista taitellut muodot ovat periaatteessa origameja, joten me kaikki olemme joskus kokeilleet origamitaidetta.

Calvin Nicholls on vienyt origamitaiteen astetta pidemmälle, sillä hän luo paperista käsittämättömän upeita eläimiä, joista osa näyttää lähes eläviltä.

Calvin on tehnyt origameja yli 25 vuotta.

1

Taideteoksissa on käytetty ainoastaan paperia.

2

Hän sai juuri valmiiksi taitossarjan, jonka nimi on ”paperieläintarha.”

9

Calvin tutkii eläimiä niiden luonnollisessa ympäristössä, ennen kuin hän aloittaa niiden rakentamisen.

8

Pieniä paperisuikaileita kuluu tuhansia per työ.

7

Jokaisen teoksen valmistamiseen kuluu vähintään kuukausi.

6

Haastavimmissa teoksissa on kulunut jopa vuosi.

5

Calvin käyttää työkaluinaan veitsiä, pieniä saksia ja skalpelleja.

4

Miehen töitä on esillä taidegallerioissa ympäri maailmaa.

3

Via: Wimp.com

Kuvat: Facebook / Calvinnicholls.com

Ystävät lähtevät sinun kanssasi elokuviin, mutta parhaat ystävät piiloutuvat paitasi sisään, jotta säästätte kymmenen euroa leffalipusta. Bo Johnsonilla ja hänen kaverillaan Matthewilla oli ollut pitkäaikaisena haaveena yrittää sisään elokuvateatteriin pukeutuneena yhdeksi ihmiseksi. He kokeilivat eri asentoja, kunnes löysivät sen oikean. Sarjakuvissa lapset leikkivät aikuisia kiipeämällä toistensa hartioille, mutta Bo ja Matthew päättivät viedä jekun vielä pidemmälle.

Lähde: Mashable