Matkustaessasi lentokoneessa on monenlaisia ihmisiä, joiden viereen et haluaisi istumaan; äidit rääkyvien vauvojen kanssa, lihavat ihmiset jotka vievät puolet penkistäsi, humalaiset, tai muuten vain hullut ihmiset. Tämä videolla esiintyvä nainen muistuttaa jälkimmäistä vaihtoehtoa, ja saa matkustajat luulemaan häntä mielisairaaksi.

Nainen oli ennen videota kävellyt käytävillä mielipuolisesti eri suuntiin ja rukoillut kuolleen äitinsä puolesta. Hänet vihdoin saatiin omalle paikalle istumaan, mutta hän jatkoi siinäkin ”Jumala on pelastajani” huutoa 20 minuutin ajan.

 

Minnesotan yliopiston lastensairaalan hoitajat tekivät musiikkivideon, jossa he haluavat osoittaa kunnioitusta pienille rohkeille potilailleen. Lastensairaalassa työskentely on henkisesti rankkaa, ja hoitajat tekevät tärkeää työtä luodakseen potilailleen lämpimän ja positiivisen ympäristön. Silti kuitenkin, ne kaikkein positiivisimmat ja elämäniloisimmat ovat juuri niitä, jotka kärsivät kivuista ja vakavista sairauksista – nuo pienet hymyilevät potilaat.

DJ on henkilö, joka soittaa yleisölle musiikkia esimerkiksi äänilevyiltä, tietokoneelta tai muulta äänilähteeltä. DJ voi soittaa niin radiossa, yökerhoissa, kuin erilaisissa juhlissa tai muissa tapahtumissa. DJ:t vaihtavat kappaletta lennossa siten, että seuravana tuleva kappale säädetään soimaan samalla nopeudella soittimen nopeuden säätöä käyttäen yleisölle kuuluvan kappaleen kanssa.

Videolla esiintyvä meksikolainen DJ viihdytti tanssivaa yleisöä hyvällä musiikilla. Kaikki näyttää olevan juhlatunnelmissa, sekä DJ:kin keskittynyt työhönsä. Ikävä kyllä, yksi vieraista huomasi jotain puuttuvan ja otti videota näkemästään.

 

Optinen harha johtaa näköaistin suoraan jonnekin pöpelikköön – silmä näkee sellaista, mitä ei ole olemassa.

Videolla pyörii mustavalkoisia kuvioita. Katseen pitää keskittyä tuijottamaan keskelle ruutua, jossa näkyy kirjaimia. Noin minuutin jälkeen katseen saa nostaa ruudulta, jolloin seinät ja kaikki, mitä katsot, näyttää pyörivän. Kuten videossakin on mainittu, harha ei ole vaarallinen eikä se myöskään kestä kauaa.

Eläimillä on välillä tylsää kotona, joten ne kiusaavat toisiaan ajan että aika kuluisi nopeammin. Videolla tylsistynyt apina alkaa kiusaamaan kissaa. Tuloksena syntyy hellyyttävä tappelu, jossa voittajalla ei ole väliä.