Jessica Cox syntyi ilman käsiä vuonna 1983 Arizonassa. Jo lapsena hän joutui opettelemaan ja harjoittelemaan yksinkertaisimmatkin asiat useaan otteeseen, sillä esimerkiksi syöminen jaloilla ei ollut niin helppoa kuin käsillä. Sitkeä harjoittelu ja sinnikkyys kantoivat kuitenkin hedelmää. Tänä päivänä Jessicalla on nimittäin musta vyö taekwondossa. Lisäksi hän on maailman ainut kädetön ihminen, jolla on virallinen lentolupakirja. Jessica osaa myös soittaa jaloillaan pianoa ja laittaa itselleen piilolinssit.

Jessica kiertää ympäriinsä puhumassa suurille yleisöille pääosin motivaatiosta ja siitä, että unelmat voivat toteutua.

Aika rientää hirvittävää vauhtia ja kaiken kiireen keskellä on välillä mukava istua alas ja katsella vanhoja valokuvia. Erääksi ongelmaksi on kuitenkin muodostunut se, että suurin osa kuvista on tänä päivänä kännykkäkameran muistissa, jolloin kännykän mennessä rikki myös kuvat häviävät. Vanhoissa kunnon valokuvissa on myös eräänlainen fiiliksensä, sillä kun istut äitisi tai mummosi kanssa sohvalle ja alat selata valokuva-albumia, kaikki kultaiset ajat, muistot ja tunteet nousevat pintaan aivan uudessa loistossaan.

Isä ja poika päättivät ottaa yhteiskuvan 28 vuoden ajan ja tulos on upea. Lopussa odottaa myös pienen pieni yllätys.

1986

1987

1988

1989

1990

1991

1992

1993

1994

1995

1996

1997

1998

1999

2000

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2015

Lähde: Reddit.com

Via: Boredpanda

Pienet hyvät teot tekevät tästä maailmasta paremman paikan. Usein jo se, että saa toisen hymyilemään, pelastaa huononkin päivän.

Tämä ihana video on levinnyt Facebookissa, kun hoitaja Angela Withers Berton julkaisi sen pari viikkoa sitten. Nyt se on saanut jo 5 miljoonaa katselukertaa. Videolla Angela antaa iäkkäälle potilaalleen syntymäpäivälahjaksi uudet kirkkaanväriset lenkkarit, sillä tämä oli ihastellut hänen vastaavanlaisia kenkiään. Voi sitä riemua, kun nainen avaa paketin.

 

It’s my patient’s birthday tomorrow so I found her some bright shoes since she has been admiring mine so much. She cried when she read her birthday card but The joy on her face when she opened her present has made my week. ❤️ her! (Shared with permission).

Posted by Angela Withers Berton on Wednesday, July 22, 2015

Oletko koskaan miettinyt, miltä näyttäisit, jos laittaisit päällesi vastakkaista sukupuolta olevan kaverisi vaatteet? Tai miten muut suhtautuisivat sinuun sen jälkeen?

Kanadalainen valokuvaaja Hana Pesut on. Hän keksi idean kuvata ystäviään, jotka vaihtavat vaatteita keskenään eli mies pukee naisen vaatteet ja toisin päin. Jokaisessa kuvassa pari poseeraa ennen vaatteiden vaihtamista ja sen jälkeen. Tässä hauskassa kuvasarjassa erityisen hellyyttävää on miesten yritys matkia naisten poseerauksia käsien ja jalkojen asennoilla.

Kaikki normit ja tavat ovat vain tottumiskysymyksiä. Kuvasarjasta huomaa, että maailma voisi olla näinkin päin.

Kuvaaja: Hana Pesut

Hanan kotisivut löytyvät osoitteesta: sincerelyhana.com

Hana on julkaissut aiheesta myös kirjan:  http://switcheroo.bigcartel.com/

2-vuotias Zaya on suloinen pieni tanssijan alku. Hän seisoo kahden ammattitanssijan edessä, ja kun musiikki alkaa soimaan, tyttö alkaa liikkua sen tahtiin. Samalla taustalla seisovat tanssijat rupeavat seuraamaan tytön liikkeitä. Kokonaisuus on näyttävä, ja tyttö on iloinen saadessaan määrätä koreografian esitykseen.