Lapset rakastavat kakkuja, mutta yleensä varsinkaan aikuiset miehet eivät ole niin kakkujen perään. Tämä metsurikakku saattaa kuitenkin muuttaa tilanteen, sillä se on yksinkertaisesti upea. Puunrungon näköiseksi leivotussa kakussa kaikki osat ovat syötäviä, myös kirves.

Portlandista, Oregonista kotoisin oleva Elizabeth Marek on kirjoittanut kirjan kakuista ja niiden koristelusta. Hän leipoo kakkuja ammatikseen ja sen huomaa myös nettisivuilta, jossa hänen kakkujaan on näytillä lisää.

Metsurit ovat kiehtoneet Marekia koko hänen elämänsä ajan.

1

Metsurien inspiroimana hän päätti tehdä teemaan sopivan kakun.

2

Upeat ruudukot koristavat kakun sisäpuolta.

3

Tällä kertaa ei ole kirsikka kakun päällä, vaan kirves.

4

Myös kirveksen saa syödä.

5

6

7

Tästä linkistä pääset kolmeen kuvaan, joista näet kuinka kakun ruudut valmistetaan.

Via: BoredPanda

Kuvat: Facebook

Tätä on todella hauska kokeilla lasten tai miksei aikuistenkin kanssa. Piirrä ensin oman kätesi ääriviivat valkoiselle paperille ja sen jälkeen seuraa videolta, miten vaakasuorat viivat piirretään. Lopuksi väritä eri väreillä, saadaksesi piirroksestasi entistä vaikuttavamman. Näin pystyt luomaan upean kuvan kädestä, joka näyttää siltä, kuin se olisi kolmiulotteinen.

Jokaisen rakentelua ja kaikenlaista värkkäämistä rakastavan suurin haave lienee vanhan koulubussin ostaminen ja sen remontoinen asuntoautoksi. Patrick Schmidt oli työtön ja asui Californiassa, kunnes 90-luvun alussa valmistettu koulubussi muutti hänen elämänsä. Hän käytti koko kesän auton remontoimiseen asumiskelpoiseksi isänsä kanssa. Sitten hän lähti tuhansien kilometrien pituiselle matkalle kohti Floridaa, läpi kolmenkymmenen osavaltion.

Patrick Schmidt ei halunnut elää oravanpyörässä.

bussi1

Kun hän näki myynti-ilmoituksen vanhasta koulubussista, hän osti sen säästöillänsä.

bussi3

Schmidt ja hänen isänsä käyttivät kolme kuukautta sen remontoimiseen.

bussi4

“Halusin kokeilla, millaista elämä on tien päällä.”

bussi5

He asensivat autoon jopa tiskialtaan.

bussi7

..sekä suihkun.

bussi8

Ledivalot luovat tunnelmaa.

bussi9

Ilmastointikin löytyy.

bussi10

“Tällaisen elämän olen aina halunnut. Ajaa ja matkustella ympäriinsä, tehdä tilapäisiä töitä ja katsoa, mitä tapahtuu.”

bussi11

Lähde: Bored Panda

Possuja näkee harvoin vapaissa oloissa ja yleensä mielikuvat ohjaavat heti sikaloihin, joissa on ahdasta. Tällä videolla pääset kuitenki näkemään, kuinka Oliver possu juoksentelee ympäriinä korviaan myöten iloisena. Possuilla on tapana pyöriä ja juosta ympyrää, kun ne ovat iloisia.

So this just happened. Enjoying the weather, are you, “Ethan”?

Posted by WGN TV on Sunday, 13 December 2015

 

Suomessa odotellaan lunta saapuvaksi edes jouluaatoksi, mutta heikolta näyttää. Jatkuvat sateet kiusaavat kansaa ja sää muistuttaa lähinnä alkusyksyä. Chicagossa nähdyssä säätiedotuksessa ainakin yksi mies osaa ottaa kaiken irti hetken ajastaan kuuluisuudessa. Hän on lenkillä kaatosateessa ilman paitaa, kun reportteri nappaa hänet suoraan lähetykseen. Ethan kertoo, että on liian märkää t-paidoille, eikä hänellä ole päällään kuin shortsit. Kaiken lisäksi hän kertoo olevansa tällä hetkellä sinkku.