Kissat rakastavat kiipeilyä, jonka seurauksena niitä näkee usein hyllyjen päällä ja kummallisissa paikoissa. Mikä voisi siis olla parempaa, kuin rakentaa kissoille omia kiipeilyratoja ja paikkoja, jossa ne pääsevät olemaan rauhassa.

Mountainpetproducts -niminen yritys valmistaa kissoille tarkoitettuja kalusteita, joita on helppo kiinnittää seiniin ja jopa kattoon. Yrityksen inspiroimana Rebecca päätti tuunata talostaan todellisen kissan paratiisin.

1. Tässä talossa kissat saavat kirjaimellisesti viettää kissanpäiviä.

14

2. Tervetuloa kissoille suunniteltuun omakotitaloon.

13

3. Tältä rakennuksessä näytti ennen kuin sitä alettiin remontoimaan.

12

4. Tässä lopputulos.

11

5. Kissat saavat kiipeillä pitkin ikkunalautoja ja seiniä.

10

6. ”Mitä sä katsot, tämä on minun leikkipaikkani”

9

7. Myös kattoon on ripustettu kulkuväyliä.

8

8. Tältä näyttää olohuone.

7

9. ”Tää on paras talo ikinä”

6

10. Kissoilla ei varmasti tule olemaan tylsää.

5

11. ”Ai, että mä nautin”

4

12. Voisin tällä kertaa ottaa tässä nokoset.

3

13. Kissat saavat halutessaan olla rauhassa yläilmoissa.

2

14. ”Ja mikä parasta, tuo alhaalla oleva koira ei pääse koskemaan muhun mitenkään”

1

Lähde: thechive.com

Ocalan kansallispuistossa, Floridassa syttynyt metsäpalo työllisti palomiehiä. Kun miehet menivät sammuttamaan paloa, he näkivät metsässä pienen karhunpennun, joka oli saarroksissa liekkien keskellä.

Hetkeäkään epäröimättä he riensivät pelastamaan eläintä ja saivat sen turvaan. Videolla palomies pitelee hämillään ja peloissaan olevaa karhunpentua sylissään. Onneksi pentu selvisi ja se pääsee suojaan sekä hoivaan eläinten turvakotiin.

Lähde: CNN

Amber Smith on 22-vuotias nainen, joka on kärsinyt paniikkikohtauksista useita vuosia. Hän latasi sosiaaliseen mediaan kuvaparin, joista toisessa hän on juuri saanut paniikkikohtauksen. Ensimmäisessä hän on oma hymyilevä itsensä.

Smith haluaa kuvillaan osoittaa, että mielenterveysongelmista puhuminen on tärkeää, sillä kuka tahansa voi sairastua niihin. Hän on saanut paljon positiivista palautetta kuvaparin julkaisun jälkeen ja monet ovat rohkaistuneet hakemaan itsekin apua.

God knows why I’m doing this, but people need some home truths..Top picture: What I showcase to the world via social…

Posted by Amber Smith on Sunday, 3 April 2016

Lähde: Buzzfeed

Dan ja Lincoln ovat päättäneet selvittää mitä keilapallon sisällä on. Heillä on supersuosittu Youtube-kanava, jossa he halkovat milloin mehiläispesiä ja muita palloja. Nyt vuorossa on painava keilapallo, jonka sahaamisessa on oma työnsä. Katso video loppuun, niin näet miltä pallon sisukset näyttävät!

Uusimman tiedon mukaan luonnossa elää jo 3 890 tiikeriä, kun vuonna 2010 niiden lukumääräksi arvioitiin 3200. Päivitetty arvio perustuu Kansainvälisen luonnonsuojeluliitto IUCN:n tietokantaan ja viimeisimpiin kansallisiin laskentoihin.

Tiikerien määrän kasvamisen taustalla on useita eri tekijöitä, kuten kehittynyt kartoitus ja tehostettu suojelu.

tiikerit

Vielä riittää kuitenkin tehtävää, sillä tavoitteena on maailman tiikeripopulaation kaksinkertaistaminen vuoteen 2020 mennessä.

Lähde: WWF