Cristina Zenato tunnetaan ”haikuiskaajana”, sillä hän saa hypnotisoitua haikaloja ja siten rauhoittamaan niiden mieltä sekä lievittämään niiden agressiivisuutta. Tämän uskomattoman taitonsa vuoksi, Christina pystyi poistamaan hain kidassa olleen ison kalakoukun. Hän työnsi kätensä hain kitaan, vaikka vahingot olisivat voineet olla todella suuria.

Trampoliini on joustava hyppyalusta, jota käytetään voimisteluun, huvitteluun ja vapaa-ajan liikuntaan. Se rakentuu teräskehikosta ja jousien avulla kiristetystä kankaasta.

Videolla erilaiset eläimet huvittelevat trampoliineilla!

Taide on monille mieluinen harrastus, ja usein yhteen työhön käytetään paljon aikaa mahdollisimman hyvän lopputuloksen saamiseksi.

Tämä mies on todella taitava taiteilija, sillä hän tekee huikean hyvän maalauksen vain yhdessä minuutissa!

Joskus puhelinnumeron pyytäminen saattaa jännittää, sillä ei voi olla varma, suostuuko toinen osapuoli luovuttaa numeronsa sinun käyttöösi. Tähän on kuitenkin keksitty mahtava ratkaisu, miten puhelinnumeron saa taatusti – ja vielä pyytämättä!

Videolla nähdään miten kaverukset pyytävät tytöiltä puhelimia lainaan, tarkoituksena soittaa puhelu. Todellisuudessa he soittavat itsellensä, ja näin ollen puhelinnumero tallentuu puhelimeesi automaattisesti!

George Dennehy on 19-vuotias muusikko. Hän syntyi Romaniassa, mutta Yhdysvaltalainen perhe adoptoi hänet vuoden ikäisenä. Hän on ollut syntymästään asti kädetön, mutta ei anna sen häiritä hänen alkavaa musiikkiuraansa. George on vasta aloittanut matkansa musiikin parissa, mutta hän on jo nyt tullut todella suosituksi musiikkinsa vuoksi muun muassa facebookissa sekä youtubessa.