Moni nainen on saanut joskus tuntemattoman miehen peniksen kuvan sähköpostiinsa. New Yorkissa asuva taiteilija Soraya Doolbaz kyllästyi tähän ilmiöön ja päätti alkaa valokuvata peniksiä hieman erikoisemmassa ympäristössä.

Hän kertoo kotisivuillaan, että halusi näyttää miehen elimen, kuin se olisi muotikuvauksissa. Pääasiassa hän halusi saada ihmiset nauramaan kuvilleen. Niiden syvempi merkitys on kuitenkin saada ihmiset rentoutumaan, kun puhutaan seksuaalisuudesta.

Lisää Soraya Doolbazin pukemia peniksiä näet Dicture-galleriasta, josta löytyy esimerkiksi tunnettuja diktaattoreja sekä muita julkisuuden henkilöitä.

Lähde: Dicture Gallery

Tiedätkö sen tunteen, kun pääset suljettuun tilaan, jossa kukaan ei näe sinua ja sinun tekisi mieli vain hullutella. Työpaikoilla monet ihmiset joutuvat käyttäytymään asiallisesti, jonka seurauksena oikeaan paikkaan päästessä tekee mieli hullutella.

Videolla sheriffi alkaa tanssia hassun näköisesti ja oven auetessa hän esittää jälleen vakavaa. Lopulta muitakin poliisitalon jäseniä liittyy mukaan tanssiin ja kukaan heistä ei tiennyt, ettö valvontakamera oli päällä…

Meribiologi Juan C. Levesque otti upean lähikuvan miekkakalan poikasesta. Kuvassa oleva pieni kala on vain muutaman millin pituinen, mutta täysikasvuisena se voi olla huimat kolme metriä pitkä.

Älä anna kuitenkaan pienen koon hämätä. Miekkakalat ovat poikasesta lähtien saalistajia, jonka vuoksi niitä kutsutaan merten gladiaattoreiksi. Tämä pikkuinen on syönyt jo muutamia muissa kaloissa eläviä loisia.

1
Kuvaaja: Juan C. Levesque

Via: floridasportsman

Madeline Stuart on ammattimalli, joka pääsi mukaan BuzzFeedin muuttumisleikkiin. Hänet stailattiin Disney-prinsessoista inspiroituneena kuudella eri tavalla. Esikuviksi valittiin Tähkäpää, Jasmine, Elsa, Mulan, Belle ja Ariel. Madeline näyttää aivan häikäisevältä eri prinsessoina ja mikä tärkeintä, hän osaa pitää samalla hauskaa.

1. Tähkäpää

rapunzel

2. Jasmine

jasmine1

3. Elsa

elsa1

4. Mulan

mulan1

5. Belle

prinsessa1

6. Ariel

Ariel

Lähde ja kuvat: BuzzFeed

Talven pakkasten keskellä tulee näprättyä puhelinta ilman hanskoja ja sormethan siinä hommassa jäätyvät. Useimmat tähän tarkoitukseen valmistetut hanskat ovat usein tavallisia mustia sormikkaita. Nämä kissakäsineet ovat kaikessa söpöydessään vieläpä hauskat, sillä selatessasi Facebookia, näyttää ihan kuin kissa heiluttaisi häntäänsä.

Evästevalinnat