Monella meistä on joskus ollut sellainen pehmolelu, joka on ihan ehdoton lemppari. Ihan sama kuinka likainen tai rikki se on, lelu on silti yhtä rakas. Valokuvaaja Katja Kemnitz on ikuistanut kameralleen, mitä jatkuva rakkaus tekee pehmoleluille ajan kuluessa. Pehmoleluista saattaa huomata, mikä on ollut lapsen, ja mikä kenties koiran lemppari.

Lähde: katjakemnitz.de

Eläintarhan työntekijät saivat hieraista silmiään, kun he näkivät ilveksen häkissä kissan. Kissa oli itse mennyt ilveksen häkkiin, eikä se enää näyttänyt haluavan sieltä pois. Ilveskin oli ihan sujut sen uuden kämppiksen kanssa, eikä sitä haitannut antaa ruokaansa tai tilaansa kissalle. Oikeastaan, ilveksestä ja kissasta näytti tulevan erittäin hyvät ystävät keskenään. Mitä luultavammin kissa oltiin hylätty pienenä, ja nyt se haki emohahmoa ilveksestä.

Henkilökunta antoi kissan jäädä ilveksen luokse asumaan. Ne ovat niin tiiviisti yhdessä, ettei niitä raaski erottaa toisistaan. Myös turistit saavat ihmetellä, että mitä kissa tekee ilveksen häkissä. Toivottavasti viereen tulee kyltti, missä kerrotaan ilveksen ja kissan vuosisadan rakkaustarinasta.

Katso, miten suloisesti ne pesevät toisiaan:

Lähde: Love Meow

Eläimet innostuvat laservalosta, koska se on voimakas, liikkuu niin perskuleen nopeasti pitkin lattiaa ja seiniä ja katoaa sitten yhtäkkiä jonnekin.

Tämä pieni 1,5-vuotias Jax-poika on saanut luvan leikittää laservalolla perheen kolmea isoa bokseria, jotka tuijottavat intensiivisesti maahan ja odottavat tuon mystisen valon ilmestymistä. Myös poikaa naurattaa koirien hupsu touhu.

Pariskunta adoptoi itselleen 1,3 kiloisen porsaan. Heille kerrottiin, että kyseessä on minipossu, joka kasvaa korkeintaan 50 kiloiseksi. Äkkiä pariskunta kuitenkin huomasi, että porsas jatkaa vain kasvamistaan, vaikka maksimipainoraja oli ylitetty jo aikoja sitten. Nyt 2-vuotias Esther-sika painaa yli 300 kiloa ja se on rakastettu perheenjäsen.

Perheeseen tullessaan porsas painoi vain puolitoista kiloa.

Kaksi vuotta myöhemmin Esther-sika painoi yli 300 kilogrammaa.

Vaikka Esther ei ollutkaan luvattu pienikokoinen minipossu, niin pariskunta halusi silti pitää sen…

… siitä ei ollut epäilystäkään.

Esther tulee hyvin toimeen muiden karvaisten perheenjäsenien kanssa.

Kun pariskunta huomasi miten fiksuja eläimiä siat ovat, niin he lopettivat kokonaan lihan syömisen. Ei enää possua lounaaksi!

Pariskunnasta oli tullut niin eläinrakkaita, että he halusivat perustaa löytöeläinkodin. He saivat suuren rahoituksen toiminnan aloittamiseksi.

Vaikka siat onkin fiksuja ja ihania eläimiä, niin ne eivät sovi lemmikeiksi läheskään jokaiselle.

Ne syövät paljon. Siis TODELLA paljon.

Ja niiden hoitaminen voi olla väsyttävää puuhaa.

Mutta onneksi väsymyksen tullessa on joku, kenen viereen käpertyä nukkumaan.

Lähde: Facebook

Via: Boredpanda

Nyt ei ole kyse mistään ihan tavallisista tassujen antamisista, sillä tämä Jumpy-koira osaa hitusen verran monimutkaisempia temppuja. Jumpy on erittäin älykäs otus, mutta kunnia näistä hienouksista kuuluu tietysti myös kouluttajalle. Videolla näkyy kaikenmoisia voltteja, hyppyjä, skeittausta, ”reidelle virtsaamista” ynnä muuta jännää.

Jos pidit Jumpyn tempuista, katso tästä toinenkin video.