Vesilautailu on laji, joka vaatii tasapainoa ja keskittymistä. Naisella oli varmasti vaikea keskittyä tilanteeseen, kun hänen ympärillään alkoi uida delfiinejä, jotka halusivat liittyä tähän hauskan näköiseen leikkiin.

Delfiinit ovat sosiaalisia eläimiä ja ne usein tulevat uteliaina ihmisten lähettyville. Delfiinit osaavat myös kommunikoida toisilleen ääniaalloilla, jotka auttavat niitä muun muassa saalituksessa ja toistensa löytämisessä.

Papukaijat ovat älykkäitä eläimiä ja niillä on vilkas tunne-elämä. Kyseisiä lintuja opetetaan usein myös puhumaan, sillä ne osaavat taitavasti matkia ihmisiä. Emme tiedä ymmärtävätkö linnut sanojensa ja tekojensa todellisen merkityksen, mutta ainakin tällä videolla voisi sanoa, että varmasti ymmärtävät!

Videolla papukaijaveljekset puhuvat toisilleen ja antavat suukkoja, päästäen samalla ihania ääniä.

On aika kolata lumet pihalta ja tietenkin ihmisen paras ystävä eli koira rientää apuun. Eläimen panoksesta ei välttämättä ole juurikaan apua, mutta ajatus on tärkein ja onhan aina mukava saada seuraa töiden ajaksi.

Alla olevassa videossa koirat todistavat jälleen olevansa maailman hyväsydämisimpiä ja parhaita ystäviä:

Vizsla -niminen koira muistuttaa huvittavan paljon ihmistä, joka ei millään jaksa nousta ylös sängystä. Videolla näemme, kun herätyskello alkaa soimaan ja koira reagoi kelloa kohtaan erittäin närkästyneesti.

“Ei kai taas, olen nukkunut vasta 6 tuntia ja tarvitsisin vielä vähintään pari tuntia, mutta velvollisuudet kutsuvat… Ihan sama hoidan ne myöhemmin, nyt torkutan vielä ainakin 30 minuuttia ja jätän aamutoimet väliin.”

Koirilla ja erityisesti vauvoilla tuntuu joissakin tilanteissa olevan jonkinlainen telepaattinen yhteys. Netti on pullollaan videoita, joissa koirat ja vauvat “keskustelevat” keskenään, tosin me aikuiset emme ymmärrä sanoista juuri mitään.

Videolla koiranpentu ja vauva käyvät jonkinlaista keskustelua, jossa koira näyttäisi ainakin olevan erittäin tohkeissaan. Vauva piti tilannetta huvittavana, kun se kikatti jatkuvalla syötöllä.

Lopputulos: ehkä koira kertoi vauvalle hauskan vitsin…?