Tämän vuoden Britain’s Got Talent -ohjelmassa ollaan nähty taas huikeita esityksiä ja persoonia. Yksi niistä on Lettice Rowbotham, joka soittaa viulua ennennäkemättömällä tavalla.

Kykyjenetsintäkilpailuissa on syytä erottua joukosta, sillä suuria lahjakkuuksia on niin paljon. Musikaalisella Letticellä on tarjota jotain uutta, mitä ei olla ennen nähty talent-kilpailuissa. Hän soittaa viulua asenteella!

Aviopari sai tietää odottavansa lasta. He halusivat yllättää iloisella vauvauutisella naisen isän, joka on puhunut vihjailevaan malliin perheenlisäyksestä siitä lähtien, kun pari meni naimisiin.

Vihdoin odotus palkitaan, kun tuleva isoisä saa tietää saavansa lapsenlapsen. Pari antoi miehelle paketin, josta paljastui vauvan tutti. Hän ei vielä siinä vaiheessa ymmärtänyt vihjettä, mutta purskahti pian onnenkyyneliin luettuaan sen mukana tulleen viestin.

Australialainen opiskelija Nima Raoofi teki neljän minuutin videon yhtenä koulutyönään.

Harva meistä hyväksyy itsensä sellaisena kuin on. Kadehdimme toisia ja haaveilemme asioista joita muilla on, mutta itsellä ei. Tämä lyhytelokuva näyttää loistavan esimerkin siitä, kuinka monien asioiden todellisuus ei näy päällepäin. Näemme vain sitä mitä tahdomme nähdä, emmekä keskity muiden ihmisten heikkouksiin.

Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, sillä sinun vahvuutesi voivat olla toisten heikkouksia. Sinulla on jotain mitä jollakin toisella ei ole, sekä toisinpäin.

Varsin energinen, iloinen ja innokas mäyräkoira poukkoilee sängyllä. Samaisella sängyllä makoilee myös kissa, joka tietää, mitä tehdä tuolle veikeälle energiapatukalle. Kissa nappaa koiraa kaulasta kiinni ja alkaa nuolla ja rauhoitella sitä. Ja pian koira jo makoileekin ihan paikallaan jalat kattoa kohti. Halaaminen auttaa aina kaikkeen!

Tällä videolla tehtiin testi. Testissä haluttiin selvittää, onko kodittomista tullut näkymättömiä. Muutama koehenkilö puettiin kodittomaksi, ja sitten heidän ohitseen kulki joku heille rakas ja läheinen ihminen. Ohikulkijat eivät tunnistaneet rakkaitaan.

Kodittomien määrä esimerkiksi juuri Yhdysvalloissa on suuri, sillä toisin kuin Suomessa, Amerikassa ei ole sosiaaliturvaa, joka takaisi jokaiselle katon pään päälle.