Merenneitoilu on harrastus, jota on helppo toteuttaa kesällä. Talven tultua, Melanie Campbell onneksi keksi alkaa virkata merenneidon pyrstön muotoisia vilttejä lämmikkeeksi ihmisille. Kekseliäs yrittäjä tosin kertoo nettikaupassaan, että pyrstöpeitteisiin on yli 12 viikon jono. Jos virkkaus käy sinulta näppärästi, niin voit tehdä itse suloisen pyrstön vaikkapa joululahjaksi tällä ohjeella.

MermaidTail3

Lähde: My Modern Met

Harry Chain on 93-vuotias mies, jonka vaimo menehtyi kuutisen vuotta sitten. Vuodesta 2013 lähtien mies on alkanut käydä kuudesti viikossa syömässä Happy Meal -aterian paikallisessa McDonald’sissa. Hänestä on tullut suosittu asiakas ja hänellä on jopa oma pöytänsä kyseisessä pikaruokalassa.

Kun Harry täytti 93 vuotta, ravintolan henkilökunta päätti yllättää tämän. He järjestivät paikalle ilmapalloja sekä viirejä ja tarjosivat jopa viskiä miehelle. Kaikista hienointa oli, että he lupasivat Harrylle päivittäisen Happy Mealinsa jatkossa ilmaiseksi. Harry kertoo, että hän tulee ravintolaan seuran vuoksi ja nähdäkseen lapsia, sillä hänellä ei ole omaa jälkikasvua.

Lähde: DailyMail

Viime viikolla netissä levisi video, jossa 101-vuotias mummo pyysi poikaansa ajamaan tiensivuun. Mummo halusi pysähtyä, koska hän halusi tehdä lumipalloja.

Videosta uutisoitiin laajasti ja tällä videolla näet, kun yli sata vuotias mummo näkee itsensä ensimmäistä kertaa televisiossa. Mummon ilo ja ihmetys on sanoinkuvaamattoman suloista.

Karvankasvu ei ole sukupuolesta kiinni, ainakaan jos on näitä kuvia uskominen. Kekseliäät naiset ovat letittämällä hiuksiaan saaneet aikaan todella näyttäviä partoja, joille moni voi olla kateellinen.

1.

blondi parta

 

2.

 

emo parta

 

3.

hoeno parta

 

4.

hopea parta

 

5.

lyhyt parta

 

6.

nice parta

 

7.

nicee parrta

 

8.

partojaa

 

9.

punainen parta

 

10.

punaparta

 

11.

ruskea parta

 

12.

upea parta

 

Via: BoredPanda

vivas-korso-dna-kamppis

Oletko aina halunnut olla mahtava action-tähti tai kuvankaunis draamakuningatar? Oletko kotikulmiesi Sonny Crockett tai Bobby Ewing? Hyppäisitkö mieluiten Brandonin, Brendan, Dylanin vai Kellyn housuihin? Olisiko Miami Vice, Dallas tai Beverly Hills 90210 pitänyt kuvata teilläpäin?

DNA:n Sarjatunnari -palvelussa voit tehdä itsellesi ikioman tv-sarjan alkutunnarin, jotta pääset antamaan kunniaa kotikulmillesi ja viemään kaverisi suosikkisarjojen maisemiin. Valitse mieleisesi genre, lisää kuva ja kirjaudu Facebook-tunnuksillasi, niin sovellus hoitaa loput puolestasi. Lopputuloksena syntyy hurjan hauska video, jossa sinut ja valitsemasi kaverisi on upotettu suosikkisarjasi alkutunnarin seikkailuihin.

Kokeile DNA:n Sarjatunnaria itse!

Yhteistyössä Vivas ja DNA.


”Et ehkä aina voi olla tähti, mutta parhaat sarjat voit katsoa DNA TV:stä – missä vain, milloin vain.”

dnatv_logo