Kyseessä on todellinen tapahtuma, joka toteutettiin keskiviikkona 20.11.2013. Aviovaimo Hanna yllätti miehensä Mikan yhdessä DNA:n kanssa.

Pariskunta istuu leffateatterissa. Vaimo on siis juonessa mukana, mutta miehellä ei ole mitään hajua tulevasta. Yhtäkkiä ennen elokuvan alkua valkokankaalle läjähtää kuva pariskunnan kotoa, jossa käppäilee vieras mies. Mies alkaa puhua ranskaksi pariskunnalle. Videokuva pariskunnan kotoa on reaaliaikainen ja ranskalainen mies soittaakin sieltä suoraan elokuvanteatterin saliin Mikan kännykkään.

Selviää, että vaimo on järjestänyt miehelle yllätyksen. Ei mikään huono jäynä!

Kanadasta kotoisin oleva David Thibault omaa uskomattoman taidon. Hän nimittäin osaa imitoida Elvis Presleytä aivan uskomattoman taitavasti. Hänet kutsuttiin ranskalaiselle CKOI-radiokanavalle haastatteluun, sekä tietysti laulamaan Elviksen Blue Christmas kappale.

Jos kuvaa ei näkisi ja pystyisimme kuulemaan vain äänen, olisi vaikeaa erottaa tämä 16-vuotias poika Elviksestä.

New Yorkilaisessa yliopistossa tehty tutkimus osoittaa, että suuseksi on erityisen terveellistä naisille. Suuseksin jälkeen naiset ovat iloisempia ja rentoutuneempia. Tutkimuksessa vertailtiin 293 naisen hyvinvointia, jotka harrastavat seksiä säännöllisesti.

Siemenneste sisältää kemikaaleja, jotka parantavat mielialaa, edistävät unen laatua, sekä ehkäisevät masennusta. Tutkijat väittävät myös naisten, jotka harrastavat seksiä ilman ehkäisyä olevan tyytyväisempiä elämäänsä. Tulee kuitenkin muistaa, että seksiä ilman ehkäisyä tulee harrastaa vain sellaisen partnerin kanssa, jonka tuntee hyvin.

Lähde: Dailymail / Kuva: Schankz, Fotolia

Mies kävelee asuinalueella, jossa on vain hylättyjä taloja. Hän kuulee pianonsoittoa yhden autiotalon kuistilta, kävelee kohti ja kysyy naiselta, joka pianoa soittaa, saako hän kuvata. Nainen ei välitä kuvaajasta ja jatkaa soittoa.

Sitä, mitä kappaletta nainen soittaa ja mikä hänen tarinansa on, ei tiedetä, mutta keskustelu ja analysointi jyllää netissä tietysti kovana. Arvioit naisen historiasta vaihtelevat huumeidenkäyttöön houkutelleesta poikaystävästä autismiin. Oli miten oli, nainen selkeästi rakastaa musiikkia ja soittaa pianoa uskomattoman hyvin, luultavasti improvisoiden.

 

 

 

Elokuvien kuvauksissa tulee usein ongelmia, kun kohtauksia kuvataan “vanhassa ajassa”, jossa ei moderneja laitteita juurikaan esiintynyt. Joissakin antiikinelokuvissa on myös huvittavia kohtauksia, joissa lentokoneet ovat lentäneet taivaalla miesten taistellessa miekoilla.

Tällä kertaa pyöräilijä päätti pilata kohtauksen, jossa ihmiset olivat lähdössä sotaa pakoon. Hevosten ja ihmisten edetessä tiellä yhtäkkiä ohi kiitää upouusi kilpapyörä.

Pyöräilijän tempaus mahtoi ottaa päähän elokuvaohjaajia.