Videon Youtubeen ladannut Heidi Barto yrittää lukea kirjaa, mutta hänen koiransa, unkarinvizsla Nell on hieman eri mieltä. Nellin mielestä juuri nyt on sopiva aika halimiselle ja rapsutukselle. Se puskee päätään omistajan kaulaa ja naamaa vasten eikä lukemisesta tule siis mitään. Mutta ei se haittaa. Eihän tuollaiselle voi sanoa ei.

Ulkokissan omistajan tunnistaa siitä, että hänen terassinsa lasiovi on niin naarmuinen, ettei siitä näe läpi. Näiden videolla esiintyvien kissojen omistajat voivat varmasti samaistua tähän.

Nämä 12 mirriä tekevät kaikkensa, että pääsisivät takaisin sisälle. Miksikö? No ihan vain sen takia, että voisivat taas kolmen minuutin päästä kinua takaisin ulos.

Monelle on varmasti joskus sanottu, että he muistuttavat aivan lemmikkejään. Niinhän se kai on, että seura tekee kaltaisekseen.

Kun ihminen miettii, millaisen lemmikin hän haluaisi itselleen, niin alitajunnassa on väkisinkin ajatus siitä, millainen se tulee olemaan. Tuskin kovin monella 105 kiloisella moottoripyöräjengiläisellä on chihuahuaa povarissaan. Haemme lemmikeistämme sitä, mitä me olemme itse. Sen vähintään nämä 31 kuvaa todistavat.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

22.

Lähde

23.

Lähde

24.

Lähde

25.

Lähde

26.

Lähde

27.

Lähde

28.

Lähde

29.

Lähde

30.

Lähde

31.

Lähde

Via: Boredpanda

Kyllä eläin tietää, milloin ruoka-aika lähestyy. Nämä kuusi pientä kissanpentua naukuvat ja juoksevat ihmisjalkojen perässä odottaen lounastaan. Vihdoin se onneksi tarjoillaan ja jokainen saa oman kuppinsa. Koko pentue rauhoittuu ruoan äärelle ja huoneessa kaikuu enää vain onnellinen mutustelu.

Katso tästä myös, mitä kissaemo teki, kun sen pentu näki pahaa unta!

Toimiston turvakamera tallensi tilanteen, joka jälleen kerran todistaa sen, että eläimet aistivat enemmän kuin mitä ihminen koskaan.

Omistajansa kanssa toimistolla hengaileva koira aisti maanjäristyksen muutamia sekunteja ennen kuin se varsinaisesti alkoi ja lähti kiireesti karkuun. Vasta, kun järistys oli alkanut, ihmiset reagoivat siihen.