Naamanvääntely-ohjelmalla on helppo pitää hauskaa kavereiden ja perheenjäsenten kanssa, mutta tämä nainen taisi olla hieman liian innostunut.

Nainen ei ilmeisesti ollut ennen nähnyt kyseistä ohjelmaa ja siksi se tuntui niin uskomattoman hauskalta.

Tältä näyttää Suomen kaikkien aikojen suurin lumilautailuhyppyri

Stars of the Stadium on Suomen ensimmäinen viiden tähden World Snowboard Tour’in Big Air -osakilpailu miehille. Tapahtuma järjestetään Lahden Urheilukeskuksessa lauantaina 26.1.2013.

Tapahtuman pääosassa olevan hyppyrin mitat ovat erittäin vakuuttavat. Lähtöpaikka kohoaa Intiaanikukkulan päällä 16 metrin korkeuteen. Lähtöpaikalta laskijat ottavat vauhtia kohti hyppyriä, joka sinkoaa laskijat alastulorinteeseen. Alastulorinne kohoaa stadionin kentälle ja sillä on korkeutta 13 metriä ja leveyttä 24 metriä. Yhteensä korkeutta lähtöpaikasta alastulorinteen tasanteelle on yli 50 metriä. Hyppyri on rakennettu rakennustelineistä ja siinä on hyödynnetty jo olemassa olevia maaston muotoja. Kyseillä paikalla on aikoinaan ollut Lahden puumäki, joten paikka on erittäin otollinen tällaisen hyppyrin rakentamiselle.

Viime talvena ensimmäistä kertaa järjestetty Stars Of The Stadium keräsi Lahden Salpausselän mäkimonttuun 12 000 kävijää. 26.tammikuuta 2013 järjestettävän tapahtuman yleisötavoite on nostettu 15 000 kävijään. Vapaat harjoitukset järjestetään edeltävänä päivänä, jonne on pääsy vain medialla ja yhteistyökumppaneilla. Tulevalle tapahtumalle World Snow Board Tour (ent. TTR) komitea on myöntänyt viiden tähden statuksen, jonka myötä tehdään suomalaista lumilautailuhistoriaa.

Cras volutpat vestibulum condimentum. Fusce purus lorem, faucibus et mattis nec, dignissim id est. In suscipit, felis sit amet luctus facilisis, metus risus iaculis metus, a volutpat leo mauris nec quam. Aenean sit amet nisl sit amet elit sollicitudin tempus.

Integer semper sagittis dolor, ut gravida velit pharetra sit amet. Sed bibendum urna in lorem fringilla sed sollicitudin quam consectetur. Sed elementum dolor non metus faucibus placerat. Praesent ut turpis a lorem hendrerit lobortis. Ut commodo nibh et purus lobortis vel dignissim leo auctor. Proin vel nisl eget purus dictum dignissim. Praesent vehicula orci sit amet sem laoreet suscipit. In interdum felis in libero consequat ut consequat leo dignissim. In bibendum venenatis leo sit amet mollis. Sed adipiscing pharetra egestas. Morbi ullamcorper viverra dignissim.


Venäjällä kolareita ja onnettomuuksia tuntuu sattuvan aivan liikaa. Onneksi tällä videolla pieni lapsi oli erittäin onnekas ja selviytyi kolarista, sillä suuri rekka meni aivan tytön vierestä kolarin aikana.

Perheen isän täytyisi saada tällaisesta tempauksesta rangaistus, sillä omaa lastaan ei voi riskeerata voittaakseen muutaman minuutin matkalla määränpäähän.


Talvi on monille ihmisille kova paikka, vaikka jotkin ihmiset myös rakastavat sitä. Hyviä ja huonoja puolia varmasti löytyy useita, mutta varmaa on se, että kylmä ainakin on.

Tälle videolle on koottu talven aiheuttamia ongelmia ja tilanteita, joista muut ihmiset kärsivät. Eniten virheitä sattuu liikentessä, kun tiet ovat liukkaita, joten muistathan itsekin olla varovainen.