Nainen pyydettiin kesken kokouksen katsomaan ulos ikkunasta, koska kadulla oli kuulemma jotain hässäkkää. Ja siellä todenteolla oli! Hänen kumppaninsa oli kerännyt kasaan 60 lähintä ystäväänsä järjestääkseen elämänsä rakkaudelle romanttisen kosinnan.

Tämmöiset välittämisen osoitukset saavat aina hyvälle tuulelle paitsi rakastavaiset myös sivustakatsojat. Rakkaus voittaa.

Amerikkalainen tavarataloketju tai niin sanottu halpahalli Kmart on tehnyt huvittavan kalsarimainoksen. Mainoksen miehillä on erittäin värikkäät jouluaiheiset bokserit yllään, ja he heiluttelevat lanteitaan Kulkuset-kappaleen tahtiin. Mieletöntä!

100-vuotias Ruby Holt on elänyt pitkän elämän. Suurimman osan elämästään hän eli Tennesseessä, missä hän keräsi puuvillaa tienaakseen elantonsa. Hän myös kasvatti kaikki neljä lastaan siellä. Nyt hän asuu vanhainkodissa, missä valmistaudutaan pian 101 vuotta täyttävän Rubyn syntymäpäiviin. Rubylla oli vain yksi toive 101-vuotissyntymäpäivänään – hän halusi nähdä meren elämänsä ensimmäisen kerran.

Nyt Rubyn toive toteutuu, kun henkilökunta vie hänet katsomaan merta. Hän pääsee kastamaan varpaansa veteen ja kuuntelemaan meren kohinaa.

Eräänä päivänä Jono Lancaster, jolla on harvinainen Treacher Collins –oireyhtymä, sai viestin äidiltä, jonka kaksivuotiaalla Zackary-pojalla on sama oireyhtymä. Äiti toivoi, että poika tapaisi vielä joskus idolinsa. 30-vuotias Jono on nimittäin tullut tunnetuksi dokumenteista, joissa kerrotaan tästä harvinaisesta kallon ja kasvoluiden luustomuutoksia aiheuttavasta syndroomasta.

Äidin ja pienen Zackaryn haave toteutui nopeasti, ja Jono lensi Lontoosta Australiaan. Syy tähän on ilmiselvä. Jono haluaa inspiroida muita ja auttaa heitä jaksamaan. Sillä kun hän itse oli lapsi, hän tunsi olevansa yksin.

”Mietin aina, että miksi toiset voittavat lotossa ja menestyvät vaikka jalkapallossa, ja minä päädyin näyttämään tältä”, Jono kertoo lapsuuden ajan mietteistään.

”Olisin halunnut nuorena tavata kaltaiseni

– ihmisen, jolla on syndroomasta huolimatta työ ja elämänkumppani, ja joka olisi sanonut minulle, että sinä voit saavuttaa samat asiat kuin kuka tahansa muukin”, Jono kertoo.

Lähde

Nyt hän pääsee itse olemaan sankari muille, kuten pienen Zach-pojan kasvoilta voi lukea.

Lähde

Jono vietti monta päivää tämän pikku veijarin kanssa, ja hän toivoo tapaavansa vielä monta uutta ystävää, jotka painivat samojen huolien kanssa.

Koska kun itsensä hyväksyy sellaisena kuin on, silloin tulee onni.

Lähde: Aplus.com / Facebook

Hyvä, että kuva päätyi nettiin, sillä tämä Pumpkiniksi nimetty koditon koira pelastettiin. Hirveää, miten joku pystyi nauramaan sille. Mies julkaisi kuvan Instagram-tilillään. Siinä luki alla LOL.

Koiran nahka oli palanut jonkun kemiallisen myrkyn takia. Sitä oli myös ammuttu.

Pumpkin sekä koiranpentu, joka oli sen kaverina, pelastettiin. Pentu oli kuitenkin liian heikossa kunnossa eikä se selvinnyt. Mutta Pumpkin, se sai kaikesta huolimatta kokea vielä onnen ja rakkauden.

Onneksi on hyviäkin ihmisiä – ei täällä maailmassa muuten kukaan haluaisi olla.