Porukka lahjakkaita suunnittelijaopiskelijoita on kehittänyt hauskan keksinnön, mikä on tullut Saksassa nyt ihan käyttöön asti. Nimittäin Pong-pelin, joka viihdyttää punaisissa valoissa seisovia jalankulkijoita. Kun valo vaihtuu punaiseksi, voi tappaa aikaa pelaten tuntemattoman vastustajan kanssa, joka seisoo samoissa valoissa toisella puolella tietä.

Tämä ei onneksi ole mitään pelottavaa eikä muutenkaan outoa. Ainakaan silloin, jos huonetta käyttää tähän tarkoitukseen kuin tämä perhe.

Ikkuna on hauska yksityiskohta, koska se luo avaruutta. Maan alla taas on viileämpää. Joko arvaat, mistä on kyse?

Vieras saattaa äkkiseltään säikähtää ikkunaa.

Mutta turhaan!

Siellä on viiniherkuttelijan koko varasto viileässä.

Pari pulloa.

Tässä vielä kuva muutama muusta ikkunallisesta kellarista.

Toki niissä voisi säilyttää myös ruokaa, mutta…

Lähde: Houzz.com / Spiral Cellars

Tämä pieni raasu löydettiin todella huonossa kunnossa. Joku oli laittanut metallilankaa sen suuhun, ja sitonut langan tiukasti sen niskan taakse. Näky oli todella järkyttävä ja koira kärsi epäilemättä hirveistä kivuista. Pelastajat veivät sen välittömästi lähimpään eläinsuojeluyhdistykseen. Siellä koiralle annettiin kipulääkettä ja metallilanka poistettiin. Koira ei pystynyt pariin päivään syödä ollenkaan, sillä metallilanka oli jättänyt syvät haavat koiran suuhun ja päähän. Pikkuhiljaa kuitenkin sen haavat alkoivat paranemaan ja parin kuukauden päästä pelastuksesta haavoista ei ollut enää tietoakaan.

Vaikka haavat oltiin saatu parannettua, niin koira oli henkisesti todella rikki. Eikä tietenkään mikään ihme, olihan se joutunut törkeän laiminlyönnin ja väkivallan uhriksi. Se makasi kahdeksan kuukautta pedissään. Kukaan ei onnistunut lievittämään trauman tuomaa järkytystä ja tuskaa – paitsi yksi.

Nimittäin toinen hylätty koira, joka tuotiin myös eläinsuojeluyhdistykseen saamaan hoitoa. Koirat tapasivat, ja se taisi olla rakkautta ensi silmäyksellä. Ensimmäistä kertaa kahdeksaan kuukauteen, koira näytti onnelliselta.

Siitä hetkestä lähtien asiat ovat olleet toisin. Kaksi hylättyä koiraa ovat löytäneet toisensa ja ne ovat iloisempia kuin koskaan. Eläinsuojeluyhdistyksen henkilökunta aikoo pitää huolen, ettei niitä tulla erottamaan koskaan toisistaan.

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä lyhyemmäksi lahjatoivelista käy, sillä iän myötä oppii, ettei parhaita lahjoja saa rahalla. Mutta silti, jos menee kylään jouluna, on kiva antaa toiselle jotain pientä. Jotain sellaista, mikä ei jää nurkkiin lojumaan käyttämättömänä. Tästä löytyy kolme helppoa ”tee se itse”-lahjaideaa.

1.

Herkullinen joulupäivän aamupuuro lasipurkissa.

Lisää purkkiin kaurahiutaleita, hieman ruskeaa sokeria ja maitojauhetta, sitten kuivattuja karpaloita, omenanpaloja ja kookosta, mausteeksi kanelia ja päälle vielä pekaanipähkinöitä. Ja avot! Ei tarvitse emännän huolehtia päiväruokien lisäksi aamupalastakin.

2.

Kaakao valmiina lämmitettäväksi – takuuvarma lasten suosikki!

Purkki on puolillaan kaakaojauhetta, sitten pikkuisen maitojauhetta, mintturouhetta ja suklaaraetta, ja lopuksi vielä vaahtokarkkeja. Se heitetään kattilaan ja vettä sekaan. Sitten lämmitys ja nam!

3.

Jouluinen kynsienhoitosetti

Purkin pohjalla on koristeena värikästä paperisilppua. Sitten sinne voi lisätä oikeastaan, mitä mieli tekee. Tässä setissä on muun muassa kynsilakkoja, varpaanlevittäjiä ja kynsileikkuri.

Tässä vielä videolla sama homma:

Kuvat: Kuvakaappaukset videolta

Taas on se aika vuodesta, kun ylimääräinen vaatekerros kaivetaan esiin kaapinpohjalta. Pakkaset kiristyy ja kaulaliinat kiedotaan tiukasti kiinni kaulaan, ettei kylmä tuuli vahingossakaan pääsisi nuolemaan paljasta ihoa. Harva kuitenkaan tietää, että kaulaliinoja voi käyttää näin monella eri tapaa.

Tässä esiteltynä 25 erilaista ja tyylikästä tapaa, kuinka käyttää kaulaliinoja!